R
Ramona
Gost
vanjja svaka ti cast na iskrenosti
))
jojjjj, kako ja to zelim da dozivim

jojjjj, kako ja to zelim da dozivim

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Peta W.:OK evo samo da ti pruzim podrsku i da ti kazem da sam imala "devojku" i pored svog decka.. To uopste nije nista cudno..
Ramona:Cao
imam 22 god. i nisam imala velika iskustva sa nekom devojkom osim jednog zesceg ljubljenja sa drugaricom kada smo bile pijane. U poslednje vreme primecujem na ulici i svuda oko sebe zgodne devojke i.... sve mi se cini da bih to zelela da probam, ali...KAKO? kako pokusati i.... ima li neka devojka, ovako anonimno kao i ja, da mi kaze neko svoje iskustvo ili kako se to desilo prvi put(imam decka vec godinu i po i super nam je, ovo je samo jedna moja fantazija koju bih veolela da realizujem)
======================================================Peta W.:OK evo samo da ti pruzim podrsku i da ti kazem da sam imala "devojku" i pored svog decka.. To uopste nije nista cudno..
Ramona:Hej, GOSTCA ne obracaj paznju na muskarce, oni to ne kapiraju, osim...ako bi ih dve devojke pozvale da gledaju ili da ucestvuju)
plavusa ana:kako ti se ne gadi? devojku ne bih mogla da pipnem a kamoli da se sa njom poljubi treba sve probati slazem se sa tobom bolje to nego igla dok ne probas neznas kako je?
m...
goranche:hmmmm blago tebi djevojko
ma dobro se kaze da zene nisu za nista drubo nego za ebanje![]()
pa sad ocete i djevojka + djevojka :x
:shock: Jos jedan biser koji prosto obozava da generalizuje stvarigoranche:ma sta nije u redu
pa za sta ste drugo heh
jos sinoc kad sam cuo za neke moje drugarice da su ljubile na nekoj zurci
ma smucile su mi se
Peta W.::shock: Jos jedan biser koji prosto obozava da generalizuje stvarigoranche:ma sta nije u redu
pa za sta ste drugo heh
jos sinoc kad sam cuo za neke moje drugarice da su ljubile na nekoj zurci
ma smucile su mi se.... Da sam na tvom mestu stavila bih prst na celo i dobro se zamislila,jer ako nastavis tako da razmisljas...za privatno druzenje ostace ti samo tipovi...ili ce ti se ribe do kraja toliko smuciti,da ces im sam poleteti u zagrljaj...(mislim na tipove)
Zato,prst na celo...![]()
![]()
Ramona:Hej, hvala svima na podrsci jos da nadjem "devojku" kekekeke)))
HOMER:Ramona:Hej, GOSTCA ne obracaj paznju na muskarce, oni to ne kapiraju, osim...ako bi ih dve devojke pozvale da gledaju ili da ucestvuju)
Nemoj biti retard, ne generalizuj... Neki razumeju, neki ne... Muški homoseksualizam meni je krš, ženski, e pa to je sasvim druga priča! Do te mere mi je prihvatljiv da mi uopšte nije gej fazon, više kao dobra fantazija... A da bih ti dokazao da grešiš, nudim ti da te upznam s mojom devojčicom, koja je probala i kojoj se dopada taj fazon, ništa manje od muškaraca... Ja ne mislim da bi trebalo da joj uskraćujem tako nešto....