Devojka (16) skočila sa osmog sprata zgrade na Novom Beogradu

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.291
Šesnaestogodišnja S. A. poginula je sinoć nešto posle 20 časova kad je najverovatnije skočila sa osmog sprata zgrade u Ulici omladinskih brigada u Novom Beogradu. Prema rečima komšija koje su se okupile ispred zgrade, roditelji nastradale devojke žive rastavljeno i imaju još jednu ćerku i sina.

- Nisam videla šta se tačno dogodilo, ali kad sam izašla na terasu videla sam majku devojke i čula strašno jaukanje i plač. Prepoznala sam ženu iz našeg ulaza, koja je vikala nešto nerazumljivo i jedva stajala na nogama - ispričala je jedna od komšinica, i sama vidno uznemirena.

Nesrećna devojka pala je sa terase stana na travnjak ispred zgrade. Policijska istraga pokazaće da li je u pitanju samoubistvo i koji je razlog takve njene odluke.

Lekari iz Hitne pomoći su pokušali reanimaciju, ali su na žalost mogli samo da konstatuju smrt.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/314928/Devojka-16-skocila-sa-osmog-sprata-zgrade-na-Novom-Beogradu

ovo je treći put za 5 dana

vas dvoje ste jedno za drugo :heart:
misis da skocimo zajedno
nije ti to losa ideja
ja se spasim tako.

usfari....

ma nema sanse

proganjace me i u paklu
dobra vest eventualno sto cu da zavrsim u sedmom krugu de cu da okajavam grehove nasilnistva protiv samog sebe
tamo cu budem deblo koga krkaju besna pseta
a ova utvara ce da produzi dalje uz moj blagoslov manifestovan kroz sut u dupe i tako tumara podzemljem glavom uvrnutom unazad dok konacno ne nabasa na jarugu s fekalijama u koju ce duboko da zaroni i konacno dozivi spasenje

TATA, UBIĆU SE JER NEMAM PRIJATELJE!
(13) Nedelja, 1. April, 2012.| Autor: Ekipa Kurira
Moj najbolji drug je mobilni telefon, s njim ću i skočiti, bile su poslednje reči koje je ocu uputila Simona A. (16) pre nego što je skočila sa osmog sprata zgrade

BEOGRAD - Neutešni otac!
Tata, ja nemam nijednog prijatelja! Moj najbolji drug je mobilni telefon, zato ću s njim i skočiti!

Ovo su bile poslednje reči Simone A. (16) koje je u petak uputila ocu Antoniju, a zatim je, pre nego što je otac uspeo da je zaustavi, sa osmog sprata skočila u ambis!

Nesrećna devojčica je dete razvedenih roditelja i imala je dva brata i sestru. Živela je s majkom, ali često je odlazila i kod oca, sa čije je terase i skočila. Skrhan bolom, otac Antonije za Kurir kaže da je Simona u petak bila nervozna.

- Stalno je ponavljala da je nesrećna, ali nisam ni pretpostavio da nešto ovako može da se desi. Rekao sam joj da bi bilo dobro da pozovemo lekare, ali ona nije htela ni da čuje. Nazvao sam suprugu Mirelu i rekao joj da dođe, ali to je Simonu dodatno iznerviralo - rekao je kroz jecaje neutešni otac.

On kaže da nije video trenutak kad je Simona skočila.
- Međutim, kad sam čuo jeziv krik, odmah mi je bilo jasno šta se dogodilo! Strčao sam dole. Dete mi je još bilo živo. Otvorila je oči, a ja sam je zagrlio i rekao: „Sine“. Sve je bilo kasno, umrla mi je na rukama - jedva je izustio žalosni otac, rekavši da mu iz glave ne izlazi trenutak kad je poslednji put zagrlio svoju ćerku.

Drugo samoubistvo

Ovo je za deset dana drugo samoubistvo maloletnika. Nikola Vrećić (17) iz Rutevca kod Aleksinca, učenik drugog razreda Srednje tehničke škole, ubio se 20. marta hicem iz lovačke puške u dvorištu porodične kuće jer je dugovao 50.000 dinara. Samo sedam dana kasnije, Nevena M. (16) pokušala je da se ubije u Beogradu skočivši s Kalemegdanske tvrđave u blizini zoološkog vrta. Pad je preživela, ali zadobila je povrede kičme, prelom rebra i kuka.

Back