baby jane
Buduća legenda
- Poruka
- 44.496
+ ne sviđa vam se kad se devojčica ragoliti, nemoj da gledaš onda ...i balaviš...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne znam samo zašto se nas tiče što je tamo neka pokazala svoje dupe i sise?
jeste tema ozbiljna...al ne baš toliko da bismo se svi zgražavali nad njihovim postupcima i pitali se dal ta deca(mada devojka od 17, 18 godina baš i nije dete al ajd) imaju roditelje i mozak?
Mozda zato sto forum sluzi da se iznese misljenje
U pravu si sta nam se tice sta rade klinke na FB a i po slikama nisu bas ni klinke. Cim ona zna da se slika i posalje istu u javnost znaci nije vise mala ,uradila je to sa nekom namerom.ne znam samo zašto se nas tiče što je tamo neka pokazala svoje dupe i sise?
jeste tema ozbiljna...al ne baš toliko da bismo se svi zgražavali nad njihovim postupcima i pitali se dal ta deca(mada devojka od 17, 18 godina baš i nije dete al ajd) imaju roditelje i mozak?
Сложићу се са тобом да девојчица од 12 година није баш мала.U pravu si sta nam se tice sta rade klinke na FB a i po slikama nisu bas ni klinke. Cim ona zna da se slika i posalje istu u javnost znaci nije vise mala ,uradila je to sa nekom namerom.
То не знам ни ја.ja se ne bi kladijo da zna kad je rođen Carlus Magnus...unuk Karla Martela, koji je spasijo Jevropu saracenske pošasti...
U pravu si sta nam se tice sta rade klinke na FB a i po slikama nisu bas ni klinke. Cim ona zna da se slika i posalje istu u javnost znaci nije vise mala ,uradila je to sa nekom namerom.