Devojčica žestoko kažnjena zbog uletanja na teren

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Neno

Buduća legenda
Poruka
25.431

Izrekli joj kaznu​

Cristiano Ronaldo ispunio je sinoć san djevojčici koja se našla na terenu Aviva stadiona u Dublinu po završetku meča Irske i Portugala.

Jedanaestogodišnja Addison Whelan uletjela je na teren nakon završetka meča i došla je do Cristiana Ronalda kako bi zatražila dres.
Zvijezda Manchester Uniteda joj je ispunila želju. Uplakana djevojčica je dobila dres i zagrljaj od Ronalda, a zatim ju je osiguranje ispratilo van terena.

Međutim, njen ulet na teren nije prošao bez kazne. Djevojčica je kažnjena sa 2.500 funti.

"Kažnjena sam zbog uleta u teren. Srećom, moj tata će to platiti", rekla je Addison u razgovoru za FM104.

Objasnila je i kako je došla do Ronalda.

"Sjedila sam u drugom redu. Lako sam preskočila prve klupe i pregradu. Trčala sam na teren, a osiguranje je bilo odmah iza mene. Samo sam nastavila da trčim vrišteći Ronaldovo ime. Okrenuo se i vidio me. On je rekao da me puste na miru. Došao je mene, bila sam u šoku, ali sam uspjela zatražiti dres. Velika sam navijačica", rekla je ova djevojčica.

Na kraju je Addison otišla kući sa vrijednim poklonom, a Ronaldo je još jednom pokazao da je zaista sjajna osoba.

sportsport.ba
Pravila su jasna i važe za sve podjednako, bez obzira što je ovdje riječ o maloljetnoj osobi.
Tako je to u uredjenim državama, što nije slučaj kod nas.
Kako i na koji način, sprovesti praktično postojeće zakone o neredima na sportskim terenima na našim prostorima?
Samo treba pogledati kako su to recimo Englezi riješili.

Samo se pridrzavati zakona.
Na primer, u Belgiji na stadiona svuda imate natpise na crnim tablama sa zutim slovima...
i na zutim tablama sa crnim sllovima...jasno pishe kakve su kazne za ispade...
nema posle NISAM ZNAO MAME MI...jos vaznije je sto IZUZETKA NEMA i svi placaju...
pa redar onomad zaustavi Keni Dalglisha u Njukastlu jer nije imao propusnicu...
E zato ima da radi upaljac po plasticnim sedistima

Пеналдо да је неки човек какав се представља платио би ову казну. Што се сам примене закона тиче свака им част на томе што су доследни.... Знају људи да ако једном попустиш раја онда осети слабост и ето нових улета на терен и сличних ситуација

Izrekli joj kaznu​

Cristiano Ronaldo ispunio je sinoć san djevojčici koja se našla na terenu Aviva stadiona u Dublinu po završetku meča Irske i Portugala.

Jedanaestogodišnja Addison Whelan uletjela je na teren nakon završetka meča i došla je do Cristiana Ronalda kako bi zatražila dres.
Zvijezda Manchester Uniteda joj je ispunila želju. Uplakana djevojčica je dobila dres i zagrljaj od Ronalda, a zatim ju je osiguranje ispratilo van terena.

Međutim, njen ulet na teren nije prošao bez kazne. Djevojčica je kažnjena sa 2.500 funti.

"Kažnjena sam zbog uleta u teren. Srećom, moj tata će to platiti", rekla je Addison u razgovoru za FM104.

"Sjedila sam u drugom redu. Lako sam preskočila prve klupe i pregradu. Trčala sam na teren, a osiguranje je bilo odmah iza mene. Samo sam nastavila da trčim vrišteći Ronaldovo ime. Okrenuo se i vidio me. On je rekao da me puste na miru. Došao je mene, bila sam u šoku, ali sam uspjela zatražiti dres. Velika sam navijačica", rekla je ova djevojčica.

Na kraju je Addison otišla kući sa vrijednim poklonom, a Ronaldo je još jednom pokazao da je zaista sjajna osoba.

sportsport.ba
Pravila su jasna i važe za sve podjednako, bez obzira što je ovdje riječ o maloljetnoj osobi.
Kako i na koji način, sprovesti praktično postojeće zakone o neredima na sportskim terenima na našim prostorima?
Pravi tata uvek mora da ima za Princezinu sreću! :rtfm:
Iebo 2500 funti, može na rate

Samo da ostane na dečjem hiru, da ne bude kad odraste, ko ono što je doživeo naš Kristijan Ron... Golubović...

https://youtu.be/HCmlE_KXptY

Пеналдо да је неки човек какав се представља платио би ову казну. Што се сам примене закона тиче свака им част на томе што су доследни.... Знају људи да ако једном попустиш раја онда осети слабост и ето нових улета на терен и сличних ситуација

Šta misliš, koliko je kladioničara pisalo Novaku Djokoviću da im pošalje 100-300 evra kad mu legnu pare od grenslema, hitno kučetu za lekove i sl.?
Još dodaju da nisu propustiči ni jedan meč al ko za inat u 89-om minutu...

Poslednja izmena od moderatora:
i kod nas bi tata devojcice dobio kaznu

ali ako si mafijas ili nesto slicno , onda ima da lupas zauske fudbalerima

pazi napisao sam mafijas a hteo sam navijac :(
ne radi se da li bi i kod nas naplatili kaznu već o činjenici da devojčice sa 11 mnogo više znaju nego dečaci kojima sve misli kud otišla lopta

a pogotovo dJevojčice iz seljačkog naslova

Screenshot_20211117-085512_Chrome.jpg

Izrekli joj kaznu​

sportsport.ba
Engleski huligani su odgovorni za smrt hiljade ljudi na stadionima, baš su dobro to rešili...
edit:
mislim ono kad sam 1986 gledao mančester arsenal, ne smeš da izađeš dok sviraju sirene,
a pabovi okolo puni bustera koji se nalokavaju pre utakmice ČP
Valjda su sad rešili...

Back