Devojčica dobila potres mozga dok su je maltretirali vršnjaci iz škole

Е сад га претера ;)

Поредиш психички оболелог човека и његове поремећене поступке са одбраном од насилника и замењујеш тезе.

Кад ти неко ишара ранац - а ти га због тога пребијеш тако да пола године проведе у гипсу а при томе то представиш као нужну самоодбрану - онда ту дебело нешто не ваља....:think:

NIKAKO !
meni je receno, a prenecu i dalje- kada pljackas napadne, das mu sve sto trazi i kazes hvala !!!
ovo je savet policije za odrasle, a kamoli decu !

jos privatnike savetuju da uvek imaju kesa u radnji, da im iz besa ne bi unistili sve ....

Ма дај, сваки просечан деветогодишњак може да пребије двојицу двадесетпетогодишњих силеција, ко да је то нека фора! :mrgreen:
Вероватно су и они провели пола године у гипсу...:lol:

Кад ти неко ишара ранац - а ти га због тога пребијеш тако да пола године проведе у гипсу а при томе то представиш као нужну самоодбрану - онда ту дебело нешто не ваља....:think:

Ти си поменула Менсона као поређење.

Извини, али у мом логичком систему се те ствари не могу поредити са ишараним ранцом и гипсом тј. нечијом евидентном емотивном реакцијом на причу.

Зарад бољег разумевања оних који не знају ко је био Менсон, ради се о серијском убици који лежи на доживотној робији због доказаних 9 убистава, а сумња постоји за 34.

Хало Хелен, какве везе има он са школским хулиганима?:think:

Уосталом, он се никад није бранио (јер твоја реакција је била базирана на опису како неко предлаже да треба дете да се брани), само је нападао и то нападао као ПСИХОПАТА.

Не знам како ти је уопште пало на памет да упоредиш ствари.

Волела бих да знам на бази чега си Менсона повезала са реакцијом VENIX-a. :neutral:

Mene su kao dete od 9-10 godina po povratku iz skole presrela dvojica klipana od bar 25 godina u nameri da mi skinu patike.Po tebi,ja sam trebao da im se nasmesim i da im sa zadovoljstvom prepustim da me maltretiraju.Ili da slucajnom prolazniku sam ponudim da mi skine patike. :roll: Na srecu,ja razmisljam malo drugacije nego ti,pa sam jednog od njih iz sve snage sutnuo u medjunozje,nakon cega se savio,a onda sam mu uputio jos jaci udarac nakon cega je pao.Onda sam krenuo da ga sve jace sutiram po telu i glavi sve dok me noge nisu zabolele.Drugi "junak" je u medjuvremenu pobegao.Zao mi je samo sto nisam imao neki kamen pri ruci da s njim zavrsim posao,a ne da unistavam patike bezveze. :)

Hahaha, ti si kao 9-godišnjak prebio dvojicu odraslih ljudi? :rotf: :rotf: :rotf:
Meni se sve čini da ti nas zekiš malo još od prvog vagona. Ali nema veze.
Ako ti nekom polomiš i ruke i noge jer ti je išarao ranac - onda ti je potrebna stručna pomoć. Takođe, ako tvom detetu neko išara ranac, i ti tom malom nakon toga polomiš i ruke i noge - izaćiće mnogo toga lošeg. Dete će ti odrasti bez oca (pošto ćeš biti u zatvoru), dete će ti biti omraženo među SVIMA, a uz to neće znati da se snađe u budućnosti ako mu ti budeš uskakao da mu pomažeš za svaku sitnicu.

Back