Devojacko vece

hmmm sad vas citam i svako ima pravo na neki nacin
sve zavisi od trenutnog stanja drugarice,najbolje da je oslusnes u kom je fazonu
jer ista osoba moze biti trenutno u adrenalinskoj fazi pa da joj se samo izlazi,luduje,a onda dodje neki miran period pa bi samo penzionerski
meni se u toku godine dva tri puta izmenjaju te faze,tako da...
nekad bi mi odgovarao striper a nekad samo sedeljka s drugaricama,vino,caskanje,podsecanje na neke momente,da razmenimo pokloncice (nesto znacajno a ne skupo,kao npr neka stara fotka uramljena,neko smesno pismo,tako nesto...)
u kom je ona tripu trenutno?

Super je varijanta uramljena neka luda zajednička fotka, koju kad pogledaš, setiš se koliko ste se super provela baš na tom letovanju ili neke anegdote vezane za baš taj dan kada je fotka nastala. Meni bi to bio odličan poklončić za devojačko veče.
A tematika istog, slažem se, zavisi od trenutnog raspoloženja buduće mlade.
Poenta je da njoj bude lepo.

pa da,joj mene bi to bas dirnulo
ili neki album spomenar da joj napravite,eto izgleda da sam u romanticnoj fazi :lol:

U mirnijoj fazi, zato sam i mislila da odemo negde i uzivamo u cisto zenskim trenucima. A to za slike svakako stoji. Plan je bio nase slike kao male, pa one sramotne sa sada neverovatnim odevnim kombinacijama, slike bas sa tog putovanja i na kraju u totalno sredjenom izdanju, sa vencanja- kao hronologija naseg druzenja.

i sta, onda ce te za devojacko vece da obilazite znamenitosti praga?
i jedno vece da se ubijete od crnog praskog piva i da kazete '' e to je bilo devojacko vece za pamcenje''

ja bih na put, al ne turisticki..

npr. tara rafting - 3 dana.
imaju odlican smestaj u bungalovima, bile bi ste upucene na vase drustvo i ne bi vas ometale stvari koje ne treba da propustite da vidite i kupite (da ste u pragu), nego bi svo vreme akcenat bio na atmosferi..
e da, mogle bi da povedete i onog stripera..
ne bi se bacio :manikir:

Georgea stripera?:rotf:A ko tu koga treba da zabavlja?

Drugarica se udaje. Nas nekoliko, njoj najblizih, planiramo da je iznenadimo. Ima jos vremena, ali vidim da mnogi traze savete, pa mozda neko i da dobru ideju. U startu striperi i sl. otpada. Mislila sam da je mozda najbolje da organizujemo krace (2-3 dana) putovanje, npr. Prag, za nas 5-6.
Sta vi mislite? Slusam predloge...

Znam odličan hotel u Višegradu u Mađarskoj. Mesto je na Dunavu ima spa, banjsku vodu, ekstra hranu ... Jedino je malo skuplji (100 evra noćenje sa doručkom), ali je zato u podnožju brda, vazduh je čist i ima se šta pogledati van hotela.

U mirnijoj fazi, zato sam i mislila da odemo negde i uzivamo u cisto zenskim trenucima. A to za slike svakako stoji. Plan je bio nase slike kao male, pa one sramotne sa sada neverovatnim odevnim kombinacijama, slike bas sa tog putovanja i na kraju u totalno sredjenom izdanju, sa vencanja- kao hronologija naseg druzenja.

i pre odlaska da uradite majice sa pogodno istampanom porukom kao uspomenom na tih nekoliko dana..
ne mora bas ona ''sutra se udaje(s), ko jo ..., ....je''

to za prag nije lose, ima klubova sa sex tematikom, mozete da se napushite kita do mile volje, a i muzzevi nisu tu ;)

Drugarica se udaje. Nas nekoliko, njoj najblizih, planiramo da je iznenadimo. Ima jos vremena, ali vidim da mnogi traze savete, pa mozda neko i da dobru ideju. U startu striperi i sl. otpada. Mislila sam da je mozda najbolje da organizujemo krace (2-3 dana) putovanje, npr. Prag, za nas 5-6.

Праг је град порока. Мистерије, хорор, духови, пороци, супер је за провод. Само гледајте да не буде баш слинаво време, а тамо је скоро увек никакво време..
Има добар хотел са картинг стазом, ако вам се тај заломи, све тамо има..
А можете и да играте хокеј, свако село има језеро и ХК лол.

i pre odlaska da uradite majice sa pogodno istampanom porukom kao uspomenom na tih nekoliko dana..

...što da se štampa... bolje da frizer izfrizira neku poruku... umesto brazilijane... :)

...hmm, nik je bogomoljka... eo predlažem:

...i bi tama nad bezdanom...:rumenko:

Мени су те момачке и девојачке вечери глупост, мсм то као "нешто да памти", ако сте већ толико година другари/другарице, и ако нема шта да памти, онда су вам животи у проблему, а та једна ноћ неће значити Бог зна шта.. Мсм ја са мојом екипом имам толико тога иза себе, да немам уопште потребу за тим као нешто специјално наглашено, нама као да је стално момачко вече..

Најбољи део целе те приче, са тим натписом, то је тек смешно, генерално свака која може да стави тај натипс на себе та није баш нормална, тако да нешто и не верујем да ће бити у фазону "ко је је*о је*о је", пошто нешто не верујем да ће јој тај бити последњи..

Ja ne bih volela da idem u inostranstvo za devojačko veče. To je potpuno druga vrsta putovanja i utisaka. Ali bilo bi mi OK nekoliko dana meditacije sa drugaricama, recimo ako neko ima kuću na selu, ili Adi Međici :)
Napunimo kuću hranom i pićem, 'ženskim filmovima', blejimo, pijuckamo, kuvamo/grilujemo, kupamo se u reci i tako...

Uh bas smo preuzeli holivudske price. Ispada da na silu treba da idem u Vegas, Akapulko, gde vec, skidam stripere i vicem polupijana what happens in Vegas, stays in Vegas.
Meni je to jednostavno preterano copy-paste. To mi je i striper. I ludovanje pre uloge uzorne zenice iz predgradja. Sve te uloge su za moj pojam maskenbal. Mozda je najbolje da pogledas svoju prijateljicu koja je, kako shvatam, tebi veoma bliska i da je pocastis onim sto znas da ce joj prijati a ne onim sto ti neko koga ne poznajes sa foruma duhovito preporucio. Ja bih tako postupila. Ukoliko moja prijateljica voli Prag odvela bih je u Prag i bilo bi me bas briga sto je nekome to bezveze.

Uh bas smo preuzeli holivudske price. Ispada da na silu treba da idem u Vegas, Akapulko, gde vec, skidam stripere i vicem polupijana what happens in Vegas, stays in Vegas.
Meni je to jednostavno preterano copy-paste. To mi je i striper. I ludovanje pre uloge uzorne zenice iz predgradja. Sve te uloge su za moj pojam maskenbal. Mozda je najbolje da pogledas svoju prijateljicu koja je, kako shvatam, tebi veoma bliska i da je pocastis onim sto znas da ce joj prijati a ne onim sto ti neko koga ne poznajes sa foruma duhovito preporucio. Ja bih tako postupila. Ukoliko moja prijateljica voli Prag odvela bih je u Prag i bilo bi me bas briga sto je nekome to bezveze.

Slazem se, i ja se grozim komercijale. Ali, npr. Honduras je dala super predlog, a moram priznati da mi selo nije ni palo na pamet. Ulazi u uzi krug :)

ocemo na put, ima i po srbiji malih puteva za jedan dan, ima tih agencijica
dunav vojvodina istochna stagod
moze bas i planinarenje
eto tamo tako treba
to nij e nesto ambiciozno vidis npr rusevine od zamkova to je nash turizam :lol:
grocka vrchin oko bgd sopot lazarevac : ))

Zajedničko putovanje buduće mlade sa najboljim drugaricama je odlična ideja!

Pogledajte kakve aranžmane turističke agencije imaju u ponudi, pa odaberite.

Bilo bi super da je spakujete i nabavite njena putna dokumenta, a da ona to ne zna i ništa ne posumnja, samo da je improvizovano kidnapujete i odvezete u provod. :D

Sad čitam šta ste pisali, i SPA vikendi super zvuče u nekoj opuštenoj režiji, ali baš kao što je ovde već rečeno, najbolje znaš njen ukus po pitanju zabave, nekome je najslađe da se negde ušuška s prijateljima i samo uživa u prijatnoj atmosferi.

Back