devojacko vece

e,meni su dve drugarice napravile devojačko veče.
jedna sad živi u Abu-dabiju, druga je u Plimuthu.i porodila se u 12.11. ako nekog zanima:p
elem...bilo je to u Reci, u Zemunu..davne 1999..nije bilo striptizera..ali tamo vam i ne treba takoav provod, ako je gotivna muzika...nema šta...čini mi se da smo do ponoći bile sve na stolovima, ili bar na stolicama...mislim da mi je to poslednja zora...dočekana u zabavi;)
aaa..ona noć pre udaje je tek bila zabavna...dakle porodica priprema canapee za goste, glanca se kristal, vade se kašičice iz ormana...štirkaju se stoljnjaci...a ja...sedim na radijatoru i gledam kroz prozor...(ko da je juče bio) i onda me zove moj najbolji drug....pita šta radim...završavamo razgovor..i tako tri puta dok ga nisam pozvala da mi pravi društvo...i tako smo mi zajutrili do 5 a u 7 mi dolazi šminkerka...popili smo flašu johnia...malo smo plakali, pa smo se grlili...pa je moja keva rekla da nismo normalni da je vreme da se spava...i tako...mislim da sam ja bila jedina pijana neispavana mlada :lol: nemam pojma, ali to ludilo me držalo do 5 ujutru..sledećeg dana, dok se sve nije završilo.

Moje je djevojacko bilo ok. Nista previse nenormalno. Kolaci, likeri, djuskanje...
Onda sam u jednu korpu potrpala gomilu fino upakovanih igrackica, izmedju ostalog jednu lutkicu od keramike u vjencanici. Fazon je bio - koja izvuce, sledeca se udaje.
Zamisli, izvukla moja kuma!

U principu, bilo je fino.

Back