Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ja zaista mislim da svaki muskarac ako mu se svidi devojka nadje nacina da joj pridje, pozove i sl. Prema tome ovaj se mozda zeza, mozda ima drugu vezu, mozda mu je dosadno...
Bubice12, Ja sam sa 12 godina startovao svaku..dok nisam bio zaveden od jedne starije od mene 5 godina 8-)
Ali, znaš kako, može mi se, a volim i da posmatram nekoga i da pričam sa nekim pre nego što to postane veza... ja volim da upoznam..Naravno da to nije slučaj kada su u pitanju kres komb, za razliku od veze, koja zahteva (manju ili veću) posvećenost.
Sigurno vam se desilo sledece,upoznate muskarca u startu to je to bice savrseno,kad odjednom ON ceka na vasu inicijativu(tel.pozivi,zakazivanje sastanaka itd) to je za mene bio znak nije zainteresovan(kulirala sam ga nadala se odustace ali on ostaje navalentan ALI ne zove vec ceka mene-i dalje sam u fazonu"neka ceka...")..ono sto me muci jeste sta ovo treba da znaci kad se covek od 32god ponasa kao devojka :???:
Kad se covjek od 32 godine ponasa kao curica znaci da ne zna sta hoce ili je neka pi...
Inace, nikada nisam shvatala musku logiku kad me ignorise ili pravi ljubomornom kao da bi ja trebala da se popalim i poludim za njim. Kod mene to obratno funkcionise. Moze me jednom ignorisati, ja cu se okrenuti i potraziti nekoga kome sam interesantna. Logicno.
Kad se covjek od 32 godine ponasa kao curica znaci da ne zna sta hoce ili je neka pi...
Inace, nikada nisam shvatala musku logiku kad me ignorise ili pravi ljubomornom kao da bi ja trebala da se popalim i poludim za njim. Kod mene to obratno funkcionise. Moze me jednom ignorisati, ja cu se okrenuti i potraziti nekoga kome sam interesantna. Logicno.
Znam,temu sam postavila zbog koleginica koje me ubedjuju da krenem u akciju...a za mene mushko nije musko ukoliko ja startujem.Sad ga ja ignorisem i ne da se nudi vec je prava pickica postao...mislim da znam sta mi je ciniti