Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve si pogresno shvatila. Ne radi se o uporedjivanju i defloraciji vec o stilu zivota. Ako je nesto uradjeno juce ne moze biti amnestirano danas samo zato jer je proslo odredjeno vrijeme.. Da li bi ti bila sa likom koji je osudjen za silovanje koji se iskreno kaje i koji se promjenio? Tesko... ja ne zelim da budem u vezi sa droljom i zato mi je proslost zenske jako bitna.
Do koje cifre bi mogao da tolerises njenu proslost? Sta je za tebe previse, vise od koliko? Recimo za zenu 30 godina.
Smesna mi je tema jer svi kao fuj fuuuuuuj devica! Retard, nije mogla da nadje nekog za 30 godina da je opali, aseksualna lujka, a onda kad se sa druge strane nadje zena sa brojem ljubavnika vecim od 1, ispade droljeks, nimfomanka. Pa samo da vidim koji je to broj koji je "prihvatljiv".
inace poredjenje silovatelja sa droljom je bas onako prikladno![]()
Znala sam da neces smeti da odgovoris[/QUOTE
Zato sto ne postoji tacan odgovor, idealna bi bila đevica.
Zato sto ne postoji tacan odgovor, idealna bi bila đevica.
saces da dobijes pricu o kljucu i braviTi bi voleo devicu od 30 leta? Ok, postujem,tvoja stvar.
Nego, znas samo sta mi nije jasno.
Zasto bi te bolelo sto je tvoja partnerka imala sex sa jos nekim pre tebe? Da li se i ti cuvas za neku specijalnu?
Ako se ne cuvas, zasto mislis da je u redu da ti imas sex a ona ne? Cemu toliko predimenzioniranje jedne proste (ako mene pitate tooooooliko precenjene) stvari kao sto je sex?
p.s. ja razumem da neko ne zeli da bude sa osobom promiskuitetne proslosti, prva ja ne bih. Mozda je nekome bas sexi da je neki lik promenio vise devojaka nego carapa, ali ja kad vidim takvu osobu, pred ocima mi boles,boles,bolesAli,stvarno ni ne ocekujem da je neko za 30 godina imao jednu i po partnerku pre mene.
![]()
Ti bi voleo devicu od 30 leta? Ok, postujem,tvoja stvar.
Nego, znas samo sta mi nije jasno.
Zasto bi te bolelo sto je tvoja partnerka imala sex sa jos nekim pre tebe? Da li se i ti cuvas za neku specijalnu?
Ako se ne cuvas, zasto mislis da je u redu da ti imas sex a ona ne? Cemu toliko predimenzioniranje jedne proste (ako mene pitate tooooooliko precenjene) stvari kao sto je sex?
Ok, tvoj izbor, ali zasto nasuprot nevinoj, sve ostale su jadnice? Nema sredine. Evo odmah pominjes zene iz sex sema. Postoje zene koje su u vezi i uzivaju u sexu. Jednog dana, zavrsi se ta veza, sta onda? Automatski su jadnice koje vise nemaju sta da ponude?Mozda zato jer sam posesivan ili sto jos uvijek imam neku tradicionalnu ili romanticnu viziju zene, zato sto zene iz sex shema posmatramo kao jadnice bez dostojanstva i tako... Sto se tice drugog dijela, vama zenama ta nevinost koliko vidim nije uopste bitna pa i nema potrebe da joj stremimo.
Ok, tvoj izbor, ali zasto nasuprot nevinoj, sve ostale su jadnice? Nema sredine. Evo odmah pominjes zene iz sex sema. Postoje zene koje su u vezi i uzivaju u sexu. Jednog dana, zavrsi se ta veza, sta onda? Automatski su jadnice koje vise nemaju sta da ponude?