Device

• Začetnik teme Začetnik teme Derer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Derer

Buduća legenda
Poruka
43.114
Sta vi kao zene mislite da je problem sa koleginicama koje su vec zasle u zrelije godine a i dalje su device? (a nemoj da se lazemo svaka od vas zna ili bar sumnja za neku takvu pojavu)?
Kako vam se one cine ovako, dal su vise kurcevite verbalno i u sve se razumeju ili su tishe i ne ture nos u stvari o kojima nemaju pojma?
Gde je tu zapelo>

-psiholoshki problemi?
-vaspitanje?
-religiozni razlozi?
-romantichne dushice?
-preveliko tvrdjenje pazara koje se otrglo kontroli?
-asexualnost?
dopuniti

amigo mio,
potenconalni paliocumojih strasti,
moja skrivena fanzazijo

poslednji put kad sam sumnjao da je jedna odrasla žena
virgo intacta
bilo je dok sam se družio sa mojom ex drugariom milicom jakovlejvić
bilimo smo fax... znači ona... 22 god, da se nadjemo na 22
i bilo mi je mnogo mutno
posle sam čuo da se proku rvala
bacala slike s nekim grkom u fazono "ala volim pravoslavni crnomanjasti k u r a c"

KOJE BRE Device
osim one rodjene
od 22.8
do 23.9

Sta vi kao zene mislite da je problem sa koleginicama koje su vec zasle u zrelije godine a i dalje su device? (a nemoj da se lazemo svaka od vas zna ili bar sumnja za neku takvu pojavu)?
Kako vam se one cine ovako, dal su vise kurcevite verbalno i u sve se razumeju ili su tishe i ne ture nos u stvari o kojima nemaju pojma?
Gde je tu zapelo>

-psiholoshki problemi?
-vaspitanje?
-religiozni razlozi?
-romantichne dushice?
-asexualnost?
dopuniti
sindrom zlatne picqe?

Gde je tu zapelo>

-psiholoshki problemi?
-vaspitanje?
-religiozni razlozi?
-romantichne dushice?
-asexualnost?
dopuniti

Definisi ovo "zasle u poznije godine" , koliko je to od prilike,
pa cu da ti saopstim svoja zapazanja.....

30+
.....

- - - - - - - - - -

sta su extremni sexualni odnosi>?

- To su u svakom slucaju zene koje su se cuvale za brak.... i imale losu srecu da se nisu jos udale.

- Problem je najcesce vaspitanje... Ili "uspelo" vaspitanje roditelja koji su ih "nadriblali"

- Cesto okrivljuju sebe kako su pogresile sto se vise nisu zezale, nisu znale da se otvore i pridju decku... a roditelji uvidjaju da su pogresno vaspitali svoju cerku,
radeci to iz najplemenitijih pobuda.

- Iz religioznih razloga... ako izuzmemo kaludjerice - mislim da ne ostaju toliko dugo same, ako su cedne devojke- neko ih vec pokupi.
Izuzeci uvek postoje.

-Moje iskustvo sa njima je da su povucene, tihe, poslusne i posvecene nekom poslu i pomaganju drugima.
I na taj nacin trose sebe i tu kanalisu svoju ljubav i sve sto bi trebale u tim godinama da daju za porodicu :(

U kontaktu s njima je vrlo uocljivo da im nedostaje neka dimenzija ~~~~~

znaci neki prosek je OK a ovo ostalo je sve odvaljeno u glavu? a sta je prosek?

- - - - - - - - - -

pretpostavljam "serijska monogamija" je solidna... e sad do koliko momaka? ili od koliko?

- - - - - - - - - -

da ne pominjemo da neke zene imaju faze u ponasanju, cas su ovakve cas su onakve... neke moguce da nemaju nekako teraju isto stalno
ne znam da li muskarci imaju faze pa su nekad promiskuitetni, nekad ih zene ne zanimaju pa se onda skrase ili su muskarci celog zivota isti sto se toga tice

sta je to sto im nedostaje i dal su one svesne toga?

Ja mislim da su svesne, ali to im je sudbina.... to niko ne moze da predvidi.
Ali sudbina je teska,jer one verovatno zamisljaju da zato sto su se "cuvale" , zasluzile su da sretnu osobu koja je vredna i budu srecne,
pa se zato bacaju na rad i uposlenost, da bi pobegle od tih misli.

U njihovoj licnosti se vidi da su "ogranicene"tj. da su bile zatvorene svo to vreme za nova iskustva,
nije samo sex u pitanju, vec i odnos sa suprotnim polom.... razmena ideja, aktuelnost, zivot
Neke 30+ zene imaju decu koja idu u skolu.... i prosle su sve te radosti i brige jedne mame:
briga oko bebe, prvi zubici, boginje, odlazak u vrtic, skola, obaveze itd....

E, one sve to nisu prozivele - dakle, prazne su i bez ideje u tom smislu..
Mozda malo i zapustene (sto se tice te sfere zivota)

Back