Device - privlacnost

Emilia Marty

Veoma poznat
Poruka
14.097
Gledam pre neko vece epizodu tv serijala Fantasticna planeta, i u njoj se autor susrece sa nekim francuskim pevacem, stand-up komicarem, nisam sigurna, ali uglavnom sa momkom koji ima 24 godine i do skoro je bio devica i nije zeleo da ima seks dok ne nadje onu pravu sa kojom ce stupiti u brak. Ceo svoj nastup je bazirao na tome da je devica.

Sta je privlacno u bivanju devicom i cuvati se za brak, sta mislite?

i ja bih da kresnem dinosurusa ali hebi ga izumrli su.
to da je "djevac" takoreci u celofani ima onu dozu misterije
koja kod zena napravi onu vasu cuvenu radoznalost "e ja sam prava sad cu da mu maznem junfera"

sve mi se cini da je to dobra fora da makne puno riba i svakoj kaze "za tebe sam se cuvao" :lol:

meni je nepojmljivo bilo da drugari koji su tada punili 19god su i dalje nevini ... znas kako te bre nisu spucali hormoni ???

Kolega Afrikaaner ima sličnu logiku...

Misle da vredi. Da li? Hm..
To samo oni znaju.
Po meni ne. Pošto je seks kao i škola, neko ti leži neko ne... Npr

Postoje mnogi razlozi, ali ovo ti je kao onaj što se reklamirao da mu je ugrožen celibat?

Nije mi baš smisleno to čuvanje za brak, seks je prilično bitna stavka u današnje vreme. Verovatno je najbolji način za rasterećenje i stress relief, plus za građenje konekcije/intimnosti sa partnerima.
Nevinost sam izgubio u 21oj, mahom iz razloga što mi je život pre toga bio prilično haotičan + dosta anksioznosti/neka seksualno negativna slika sebe samog (zbog manjka interesovanja/iskustva). Sa druge strane, cenim da mi je negde smislenije da se stupa u seksualne odnose nešto kasnije (tipa 18-20), osoba je zrelija i neke stvari može da henduje znato bolje.
Što se svojevoljnog celebata tiče, ne pije mi vodu. Samo neka se na to još doda da osoba ne masturbira i ... Previše mi je zaninljivo to seksualno istraživanje da se ne bi nešto probalo 🙂

Inače, da li se osoba još uvek smatra "devicom" ako je probala samo anal? 🤔

U istoj epizodi je bio i neki francuski crni Apolon koji ima neki tehinicki fakultet (dakle, dobro placen) i manje od 30 godina ali prosto ne sme da prilazi devojkama. I onda ga neki ruzni mali beli Francuz obucava kako da prilazi devojkama.

Inace, po istrazivanjima, oko 50 procenata mladih u Francuskoj je izjavilo da nije imalo seks u poslednjih godinu dana.

Back