Devica

LastGentleman

Primećen član
Poruka
911
Procitao sam na jednom zenskom forumu tekst neke ribe,koja se hvali,kako je nevina.
Kako ce u brak uci kao cista devica,bla bla,muz ce joj pokidati himen itd,i posle kroz njihov "girl talk",vidim da je ona
samo "tehnicki" nevina,nije imala vaginalne odnose,ali analne,oralne i sve druge jeste,i to vidim cura se bas nije stedela.

I sta joj znaci sad ta navodna nevinost,kad je pola grada fircalo otpozadi,ima li to neku visu svrhu od one cisto ceremonijalne?!

Osim toga himen moze da pukne usled nekih sportskih aktivnosti,mastrubiranja,tampona,povrede, a neke se devojcice i rode takve,koliko sam shvatio nekakav potpuni razvoj tokom porodjaja,tako da to nema nikakav znacaj po mom misljenu.

Dame i gospodo,nevini i krivi :lol::mrgreen: sta vi mislite o tome?

Ја као господа мислим да је то само производ глупог женског мозга. Ебем се, али сам невина. Тако нешто је немогуће у логици, апсурдно је, како је апсурдно а дотична то сматра својим ставом изводи се закључак да логика њој не иде баш па самим тим да јој интелигенција није још довољно развијена.
Повезујући то добијамо следеће: интелигенција није још довољно развијена=глупи женски мозак.

- - - - - - - - - -

Наравно, част паметним женским мозговима.

Procitao sam na jednom zenskom forumu tekst neke ribe,koja se hvali,kako je nevina.
Kako ce u brak uci kao cista devica,bla bla,muz ce joj pokidati himen itd,i posle kroz njihov "girl talk",vidim da je ona
samo "tehnicki" nevina,nije imala vaginalne odnose,ali analne,oralne i sve druge jeste,i to vidim cura se bas nije stedela.

I sta joj znaci sad ta navodna nevinost,kad je pola grada fircalo otpozadi,ima li to neku visu svrhu od one cisto ceremonijalne?!

Osim toga himen moze da pukne usled nekih sportskih aktivnosti,mastrubiranja,tampona,povrede, a neke se devojcice i rode takve,koliko sam shvatio nekakav potpuni razvoj tokom porodjaja,tako da to nema nikakav znacaj po mom misljenu.

ženska laže samu sebe

takve osobe utripuju nesto a dee rece lazu same sebe prvenstveno
mada ako im je taj himen nesto onda dobro

a kao drugo to i pola turkinje ovde rade i neke druge muslimanke

pa to ovde je turski običaj naravno
ovde je pola običaja ako ne i više turskog porekla :neutral:
i kuhinja i detalji nošnji i muzika i slatkiši...sve jeote :/

pa posto joj ostale rupice nisu svete ja bi to odradio da se ne baci

Svaka roba nađe kupca... Pa, vi svi što imate "fine" žene, treba da se zapitate šta i ona u prošlosti ima, neće vam doći i reći otvoreno, to je sigurno, naravno, ne kažem da je svaka takva, ali to je samo jedan primer neke koja javno priča svima osim tom nekom svom mamlazu sutra... Tako možda ni vama vaša nije pričala... Ovo je čisto pre nego što počnete da se smejete tom nekom jadniku. :D

Back