- Poruka
- 4.865
sve jedan drugom od uha do uha . i jos da se bog nasali pa bude devetoro kceri ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
posesivna autoritativna majka, pasivan otac uvek u drugom planu, ona ga ponizava jer se grozi njegove pasivnosti
normalno da je malom ravanici od malena usadjeno da su mushka deca bezvredna
da vam muz predlozi da imate devetoro djece , a recimo da je dovoljno bogat a vi dovoljno mladi kako bi reagirali . znam da neki ljudi ( zenen ) jako vole djecu pa sam uzeo ovaj maximalan broj barem po meni . do kojega bi broja vi isle da ste imale uvjete ?
ja nebi manje od 4 - 5 djece ali niti vise od 9 . tako da imam malo selo pokraj sebe .
Maksimum jedno i to žensko.da vam muz predlozi da imate devetoro djece , a recimo da je dovoljno bogat a vi dovoljno mladi kako bi reagirali . znam da neki ljudi ( zenen ) jako vole djecu pa sam uzeo ovaj maximalan broj barem po meni . do kojega bi broja vi isle da ste imale uvjete ?
ja nebi manje od 4 - 5 djece ali niti vise od 9 . tako da imam malo selo pokraj sebe .
Maksimum jedno i to žensko.
4 х близанци и Равана за мужа.iz nekih primera u svojoj okolini, vidim da je jako tesko i sa dvoje troje, a tek sa devet... mislim da je nemoguce posvetiti se maksimalno tolikom broju dece, a da pri tom ne zanemaris i sebe, a narocito roditeljima koji rade
troje maksimum do kojeg bih ja isla... ajde nek bude i 4 ako se treci put zalome blizanci![]()
najbolje ceo fudbalski tim,sa rezervim igracima![]()
Volela bih, san mi je 4-oro, da svako ima brata i sestru...da vam muz predlozi da imate devetoro djece , a recimo da je dovoljno bogat a vi dovoljno mladi kako bi reagirali . znam da neki ljudi ( zenen ) jako vole djecu pa sam uzeo ovaj maximalan broj barem po meni . do kojega bi broja vi isle da ste imale uvjete ?
sve jedan drugom od uha do uha . i jos da se bog nasali pa bude devetoro kceri ?
da vam muz predlozi da imate devetoro djece , a recimo da je dovoljno bogat a vi dovoljno mladi kako bi reagirali . znam da neki ljudi ( zenen ) jako vole djecu pa sam uzeo ovaj maximalan broj barem po meni . do kojega bi broja vi isle da ste imale uvjete ?
Moja komšinica ima deset sinova i četiri ćerke, ali u jednom cugu je rađala nekoliko komada i sasvim se lepo snašla sa njima. Volela bih max. do petice da doguram, a ostatak bih usvojilada vam muz predlozi da imate devetoro djece , a recimo da je dovoljno bogat a vi dovoljno mladi kako bi reagirali . znam da neki ljudi ( zenen ) jako vole djecu pa sam uzeo ovaj maximalan broj barem po meni . do kojega bi broja vi isle da ste imale uvjete ?
Nije neizvodljivo. Do 35 bez problema.kada bi trebala poceti radati da dode do 9 u nekim podnosljivim godinama ?