DEVET GODINA OD ZAVRŠETKA NATO BOMBARDOVANJA!!!

• Začetnik teme Začetnik teme risim
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nismo mi uopste imali karte, nego smo bili samo jedna od njih...

Onaj, koji je igrao, uopšte to nije shvatio kao rat.. To je bilo inagurisanje malo oštrijih oblika diplomatije, i političkih pritisaka gde ima i kolateralnih šteta......

Samo što Arapi nisu Srbi, teže se disciplinuju, pa nije baš uvek tako uspešno.....

Zamisli tek to...U pravu si. Iako smo bili samo deo špila, vala smo se ,,nakartali,,...

Dobro bi bilo kada bi shavitili naravoučenije:,,jer karta je kur*a, izvin'te me što psujem, jer ja samo pričam onako kako čujem, i ako su lagali mene i ja lažem vas...tu priču zna svako, od vraga do popa, mnogi su mangupi ostali tropa, jer kockar se krije i čuči u svakome od nas - i čeka pravi čas!,,

Војска Југославије није војно поражена.

Овако изгледа пораз и капитулација (фалкланд):
british-prisoners-1.jpg

british-prisoners.jpg

falk11.jpg
3003s2b.jpg

Зар овако изгледа поражена војска?
0000354516015ej9.jpg

0000355774004sc6.jpg

ut0001331xn4.jpg

ooooonf4.jpg

ads6nk7.jpg

То су слике Војске Југославије која се по споразуму повлачи са Косова.

Поражена војска?

obaranjef117if16ae6.jpg

Ф-117 је пао у буђановско блато, а исти су оборили и најсавременији и најскупљи борбени ваздухоплов америчке војске - чувени Б-2 (цена по комаду система Б-2, не голог авиона износи 2,2 милијарде долара!). Било је дана када није оборен ниједан авион, а онда је било дана када би оборили 4-5 авиона. Неће бити ни да није било мртвих НАТО-пилота... Постоје сведоци, учесници тих догађаја, а једног дана ће доћи време када ће о томе моћи да се говори и да се докази представе јавности.

План НАТО-а при почетку акције је био:

- У року од 3 дана уништити преко 90% војних потенцијала Војске Југославије и успоставити потпуну контролу над ваздушним простором изнад Југославије

НИ ПОСЛЕ ТРИ МЕСЕЦА ОВАЈ ЦИЉ НИЈЕ ОСТВАРЕН. РВ је претрпело највеће губитке, док су губици мобилног дела ПВО и КоВ били минимални, тј. катастрофални а НАТО, јер нису успели да униште скоро ништа.

- Србија мора предати Косово НАТО пакту

ЦИЉ није остварен. НАТО је морао да пристане на српски предлог из Рамбујеа, по којем међунардне снаге на Космету морају имати мандат УН.

- НАТО пакт мора имати слободан пролаз кроз Србију. Мора бити омогућен приступ објектима ВЈ и употреба тих објеката за потребе НАТО.

ЦИЉ није остварен, али су после ДС и СПО уништили ВЈ и пустили НАТО фашисте да слободно пролазе Србијом. То су урадили Борис Тадић и Вук Драшковић - издајници војске и отаџбине.

То што је Слоба био наиван, а ови данас неспособни, не значи да је војска поражена. Војска је испунила своју обавезу и одбранила отаџбину - то је био њен задатак и тај задатак је успешно извршен.

Треба се сетити да за време Слобе нико на западу није говорио о независном Косову. За време Ђинђића такође се та могућност није тако отворено изговарала. После пада Милошевића и убиства Ђинђића почиње прича о независном Косову! Запад отворено заговара ту идеју, али истовремено Србија добија шансу да војно интервенише на Космету 2004. године. То наравно комунистичкој партији (ДС) не пада на памет. Док се непријатељ спрема за још један напад, Борис Тадић разоружава војску, уништава оружје, муницију... Вук Драшковић потписује споразум о проласку НАТО снага преко Србије... Та два човека и катастрофална инострана политика вођена после убиства Зорана Ђинђића је омогућила догађаје 17. фебруара 2008. године. За признање и привремени губитак Косова и Метохије је најодговорнији Борис Тадић и комунистичка партија (ДС).

Све да је СПС пристао на све услове из Рамбујеа, они би нас бомбардовали. Планов су били напраљени, снаге доведене у позицију још у септембру 1998. године. Само то их је коштало око 2-3 милијарде долара, а они не троше толики новац за припреме, па да онда одустану само зато што је тамо неки Слоба пристао на њихове услове. Рамбује је био само представа за јавност, да се они представе као добри момци који желе дипломатско решење, а Срби желе рат.

Сада неко каже да никада Српска војска неће на Космет и помиње Бондстил... Па имали су Амери исто тако једну још већу базу у Вијетнаму, градили за вечност. Али зло никада неможе да успе и на крају победи правда, па сви се добро сећамо слика како америчке кукавице беже пред вијетнамцима. Тако ће једног дана бити на Космету, када српска војска крене да ослободи своју земљу, неће је зауставити ни САД, ни НАТО, као што нас нису могли да зауставе ни њихови претходници на солунском фронту.

Може ли још нека слика.

ја само написах ако може још нека слика .

ОК

мени је некако драго, а у исто вријеме жао, када видим слике наше војске на нашем Косову...када видим да су нас зајебали, а нису нас војно поразили...:cry:

ОК

мени је некако драго, а у исто вријеме жао, када видим слике наше војске на нашем Косову...када видим да су нас зајебали, а нису нас војно поразили...:cry:

Поразили су они мостове , аеродроме , фабричке хале и школе које су гађали ,али
војска није поражена то су и они на западу сами признали.
Шта се после десило па су неки заборавили на Косово , и гуде ли гуде еу,еу,еу,еу,еу,
лепо је написао Grammaton Cleric .

A zasto li se povukose pobednici sa Kosova?
Bilo im dosadno?

Niko nije rekao da je neka vojska pobjedila!

...niti izgubila...!

Povukli su se zbog "politike", Slobo nije hteo da izgubi Kosovo, "hteo" je još da se "bori", ali na njemu je bio pritisak,

svakodnevno bombardovanje...OPŠTE NEZADOVOLJSTVO "GRAĐANA" SRBIJE....

...uvidjeo je neke svoje greške, vidjeo da nema ko da mu pomogne i da će ga NATO-govnnari bombardovati, dok ne poruše

cijelu Srbiju... (što im je i bio cilj, da se Srbija ne može samostalno oporaviti nakon bombardovanja...)

Zato je pristao na kojekakve dogovore i sporazume, nakon kojih se vojska i povukla sa Kosova!

...ali vojska, ni u kom slučaju NIJE BILA PORAŽENA!!!

Poslednja izmena:

Back