Detoks

Sto kaze koleginica Tara, prvi put je to nekako specijalno, posle toga ide sve lakse.
Mene cesto puca i sujeta, tako da ne mogu sebi da dozvolim da budem sjeban i da mi je lose ako je toj osobi zbog koje bi trebalo da patim super. Onda je ona bolja od mene, a to nije moguce. Onda bi ona bila u pravu sto me je sutnula.
Patnja obicno traje dan, dva i nakon toga se radja inat, postalvjaju se ciljevi novi i krece se sa unapredjenjem sebe.
Nikad ne dozvoljavam sebi da pokleknem jer mi to sujeta ne dozvoljava. :D
To je dobro na kratke staze, ali za duge, treba sujetu staviti u stranu, bol prigrliti i omogućiti sebi duhovni rast. Tako postaješ emocionalno inteligentniji i stavljaš sebe on the top of the game.
Bivaš u kontroli, brt.

Mogu vam reci da sam se napatio sasvim dovoljno u zivotu, mozda cak i previse. Stvarno ne zelim da dozivljavam ta osecanja jer sam takav tip licnosti da sve preuvelicavam. Sva sreca te to ne traje dugo, ali moji periodi patnje ili nerivaranja/nervoze cesto prate i neke fizicke tegobe u vidu nesnosnih bolova u glavi.

Mogu vam reci da sam se napatio sasvim dovoljno u zivotu, mozda cak i previse. Stvarno ne zelim da dozivljavam ta osecanja jer sam takav tip licnosti da sve preuvelicavam. Sva sreca te to ne traje dugo, ali moji periodi patnje ili nerivaranja/nervoze cesto prate i neke fizicke tegobe u vidu nesnosnih bolova u glavi.

e ko da nema gorih stvari od raskida, ako ti je to problem spremi se nekako

Sta mislite, koliko je vremena potrebno da se covek "oporavi" od raskida neke duze veze?
Kad kazem oporavi, mislim da se resetujes na fabricka podesavanja, u svoje prirodno stanje i razmisljanje jer si samim tim sto si bio u nekoj vezi morao si nesto kod sebe i promeniti, negde si morao nesto pokupiti i od druge osobe.
Koliko bi bio preporuceni period detoksikacije od drugih osoba?
Ако си у везу ушао са здравом, продуктивном рутином неће ти требати много јер си већину дана заузет. Блејање је расадник за депресију, додај на то раскид и ето те у паклу.

Back