Detoks

User Friendly

Buduća legenda
Poruka
25.007
Sta mislite, koliko je vremena potrebno da se covek "oporavi" od raskida neke duze veze?
Kad kazem oporavi, mislim da se resetujes na fabricka podesavanja, u svoje prirodno stanje i razmisljanje jer si samim tim sto si bio u nekoj vezi morao si nesto kod sebe i promeniti, negde si morao nesto pokupiti i od druge osobe.
Koliko bi bio preporuceni period detoksikacije od drugih osoba?

Sta mislite, koliko je vremena potrebno da se covek "oporavi" od raskida neke duze veze?
Kad kazem oporavi, mislim da se resetujes na fabricka podesavanja, u svoje prirodno stanje i razmisljanje jer si samim tim sto si bio u nekoj vezi morao si nesto kod sebe i promeniti, negde si morao nesto pokupiti i od druge osobe.
Nikad.
Svaka veza, svako ko ti je bio deo života te takoreći oblikuje i ostavi svoj trag.

Pa ako je svestan usput da se blizi kraj onda moze usput i da nadje zamenu pa se ne oseti,ako ga kao strefi da nista nije provalio onda svejedno nije normalan

Pa možeš da se oporaviš, al fabrička podešavanja neće biti nikad, ne možeš taj period da obrišeš ko džim keri i kejt vinslet u onom filmu kako se zvaše
Ja sam primetio da postoje dva tipa veze, gde postanem bolji covek, nesto na meni se poboljsa i veza gde sam ja taj koji "budzi" nekog, a ja nazadujem.
Ne znam sta bi bilo da me promeni u vezi u kojoj nazadujem.

Loša veza može da te unapredi ili upropasti, al teško da neće uraditi s tvojim mozgom ništa. Najbolje da na lošu vezi gledaš kao na lekciju i ne ponavljaš greške, to je to. Al ne možeš se više osećati kao da se nije desila

Da li će neko da okači klip iz "Čekaj me, ja sigurno neću doći" gde Petar Božović objašnjava Gordanu Kičiću kako da preboli ženu koju voli, početne kvote 1.30 da oće, 3.50 da neće.

Nisam patila duže od 2 meseca, čak ni posle najduže/najlepše veze, dopustim sebi da intenzivno osetim pa onda i brzo prebolim. Visok rizik (rizikuje se nervni slom), ali se i isplati (život brže krene dalje)

A druge, manje ozbiljne veze preboljevam 7-10 dana, deseti dan i gtfo

Sto kaze koleginica Tara, prvi put je to nekako specijalno, posle toga ide sve lakse.
Mene cesto puca i sujeta, tako da ne mogu sebi da dozvolim da budem sjeban i da mi je lose ako je toj osobi zbog koje bi trebalo da patim super. Onda je ona bolja od mene, a to nije moguce. Onda bi ona bila u pravu sto me je sutnula.
Patnja obicno traje dan, dva i nakon toga se radja inat, postalvjaju se ciljevi novi i krece se sa unapredjenjem sebe.
Nikad ne dozvoljavam sebi da pokleknem jer mi to sujeta ne dozvoljava. :D

Back