Detinjstvo!

Ех, морам рећи да се слабо сећам детињства, јер је било пуно негативних утицаја (још од малих ногу, живот ме је добро претумбавао па и нисам имала прилике да уживам у детињству) тако да је било мало тих тренутака којих се сетим, с времена на време. Али, ипак ретко!

, zavisi kako na koga utiče pojedinost koju pamti ,, ali pamti se jak dogadjaj ,, onaj gde ti prostruji krv jače ,, bilo loše ili dobro , ja sam imala majku koja je veoma civilizovana ,visoko obrazovana ,, informisana u mnogim sferama ,, stručnjak pedagogije ,, ali ---- zagorčala mi seksualni život --- shvatam da se radilo o njenom strahu da me neko ne iskoristi ,, da ne zatrudnim ,, da --- bla bla bla ,, traume vučem na mnogo čudan način ,, ali drago mi je te znam o čemu se radi ,, bitno je samo prokljuviti virus u mozgu ,, ko nije u stanju da se suoči sa sobom ,,, predlažem stručnjaka --- pomoć je svakako potrebna kada osetite nešto drugačije od "propisanog "

luckastalutkica:
Moji mama i tata bili su mnogo zaljubljeni lepi i uobrazeni kad su mene rodili i mnogo su me voleli i razmazili kad sam bila mala.I hvala im za takvo vaspitanje.Tata me zvao princeza i imala sam mnogo lepo detinjstvo.Postala sam prava gradska lepotica i pametnica.

:lol: :lol: :lol:

Hellen:
Понекад ми падне на памет, и направим себи такав, ккао смо ми звали ''банатски сендвич''...ал није то то! Као да је паприка била црвенија и слађа..све је некако било другачије... Ех...

:D
jeste, i paradajz je bio ukusniji, a jagode mirisale, i pomfrit je mama pržila - ma divota :P
OVE GODINE mandarine su - nikad bolje :D Navalite na mandarine, nema greške, SVE su slatke :D

Letovanja i zimovanja i voznja kolima kad imas utisak da je sve tako mirno i spokojno, a ti se kreces.. Bakine vanilice i baklave i nove igracke, knjige i decije priredbe u zabavistu. Pa djuskanje uz Danijela i pesmu Dzuli (ha, ha). Pa period oko 18 kada ti se cini da je sve moguce... Da, sve te lepe stvari ostanu u tebi i formiraju te na neki nacin... Naravno, nije sve uvek idealno

godinama sam imala neprijatan osecaj kada idem spiralnim stepenicama, pre nekoliko mi je iskrsla slika bebe u beloj benkici i pelenama, kako pada sa vrha stepenista bas kada se do njega uspuzala.kada sam ispricala mojoj mami ostala je bez teksta, jer se to meni desilo kada sam imala godinu dana.posle sam opisala i krajolik kuce gde smo tada ziveli.nije mogla da veruje da sam to secanje prizvala.strah od spiralnih je poceo da jenjava i sada sam ok, tretiram ih isto kao obicne.
drugo neprijatno secanje,koje je ponovo mama potvrdila: neko me nosi gledam preko ramena i na mene skace veliki crni pas. imala sam dve godine i dozivela fras zbog pomenute situacije.tek skoro sam iskulirala pse.kad se samo setim da mi je i pudlica delovala kao medved...i ostalo prilicno dobro pamtim mada je davno bilo :lol:

Back