detinjstvo.....

malla-slatka

Primećen član
Poruka
917
koje pesma ili pesme vas vracaju u ono rano detinjstvo?
sta ste slusali kada ste ilali...4...5..6...godina?
da li vam te pesme bude lepa ili ruzna secanja?

mene u to rano detinjstvo vracaju pesme natase bekvalac,one sa njenog 1. albuma,npr pesme:ne brini,mali signali.... :) takodje sam stalno magazin slusala sve njihove stare pesme me podsecaju na detinjstvo....i te pesme mi bude jako lepa secanja :)
e sad vas da cujem.......

Kad sam imala..4..5..6 godina nisam slusala nista...ponekad one pesme za decu...ono leptiricu sarenicu...mada, to kada sam bila jos mladja....kada sam bila kod strica, bila sam primorana da slusam metal...:lol: (verovatno odatle moje danasnje interesovanje za tu i slicnu vrstu muzike...) ...
I, da...ponekad mi je pustao one pesmice iz Mappet-a (volela sam ga, i jos ga volim...:lol: )....
Eto, one me pomalo podsecaju na detinjstvo...

u vrtic me vraca ona na ulicu istrcao sav zadihan Iva,pa sad idu neke lokomotive itd. Branko Kockica je to bio?
Bon Jovi onaj spot kada padaju crveni televizori sa neba,to je bilo uvek pre jutarnih crtaca na VH1 (lokalna televizija je prikazivala program drugih satelitskih kanala) kad sam mozda bio 1 razred!
Osvajaci Tece vino crveno i Zeljko Joksimovic to sam slusao na prvoj rekreativnoj nastavi i toga se uvek setim!
u 6m razredu sam slusao cetnicke pesme! :lol: Ozbiljno!
u sedmom sam voleo prodigy
na kraju osmog sam zavoleo metal jer sam cuo not falling od Mudvayna,gledao sam film Brod duhova pa sam se primio i onda je sve tako pocelo!
a u trecoj sam resio da se pobunim protiv svega i svih i presao u WP punk! Bome ovo zadnje mi je bas izmenilo zivot na bolje!
Sad slusam sve sto ima bas,bubnjeve i elektricnu gitaru ili samo el gitaru i bubnjeve,cak i narodnjake!
E sad pola ovog mog izlaganja nema veze sa temom,ali nema veze!

Bijelo Dugme, Balasevic, Riblja Chorba i slichno od domacih, a od stranih se secam pojedinachnih pesama, poput Careless Whisper, Stars (Simply Red), Don't Speak (No Doubt), Billie Jean itd. (behu moji dosta mladi tad, pa su imali dobar ukus u muzici :)) Chim ih chujem, automatski bude neku chudnu melanholiju i nostalgiju, a i dan-danas pokushavam da pronadjem josh pesama koje su tad bile u opticaju.

Poslednja izmena:
hm na rano detinjstvo me podseca bas dosta pesama....tu ima svacega od ser,sila,madone...podseca me dosta filmova....podseca me brus vilis na detinjstvo...podseca me starcraft,spyro,tekken na detinjstvo...podseca me pamela anderson...svasta me podseca...

Back