detergenat

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
vidim nešto ste se raspričale u vezi higijene, računam to vas interesuje (:mrgreen:), pa eto napišite koji koristite...misim pišite bilo šta na temu pranja, prostiranja, omekšivača i tako tih jelda stvari
ako je bilo može lock

...ja za pranje vesa koristim ariel, perem na 70 stepeni i sasvim je dovoljno, ne ukljucujem predpranje, nista nije toliko prljavo da bi moralo
da traje po dva sata i kusur, i da se "kuva" na 90 stepeni.....Lenor zeleni mi je trenutno favorit broj jedan koji sipam obavezno..plus Kalgon
protiv kamenca....za sareni ves Merix gel, prezadovoljna sam......

..e ko ima u blizini Lili, moze da uzme njihov Magazin, ima kupon koji odobrava 50% popusta na Faks aquamarine ultra care po ceni od 380 dinara...

..to bi bilo to sto se tice vesa i pranja:mrgreen:

Baš danas razmišljam kako one fleke sa dečje garderobe mogu da se skinu jedino veniš sapunom.
U tom razmišljanju mi je prošlo čitavih 10 minuta. Kao da sam znala da ćeš da postaviš ovu temu.
Toliko sam duboko o tome razmišljala.:think:

Kako sad da kažem koji drugar kad sam već napisala da je kukavan?
Šta da radiš, prsti već otkucali slovca, pa nema nazad.
Pošto sam nekog već deplasirala, nema smisla još i da kažem koga.
Ali tvoja znatiželja granica nema, pa ćeš me pitati na PP.

Ups!
Nisi mi ti odvratan, nego onaj tvoj drugar.
Bila tema pored teme, pa sam pomešala postavljača teme.
Mada, nije ni on odvratan, samo je malo ... kukavan.

Признај да мислиш на Равану :zcepanje:

Унд тема: Ариел и Ленор.

Ленор бира госпођица, шта се њој свиди то се купује.

Baš danas razmišljam kako one fleke sa dečje garderobe mogu da se skinu jedino veniš sapunom.
U tom razmišljanju mi je prošlo čitavih 10 minuta. Kao da sam znala da ćeš da postaviš ovu temu.
Toliko sam duboko o tome razmišljala.:think:

...moje dete koristi tecni venis, za beli i sareni ves, nema fleka po Cupkinoj odeci...probaj tako...

Do pre nekoliko dana iskljucivo Merix (proizveden u Srbiji, meni jako bitna stavka) a onda je nesto naglo poskupeo, kao unapredili kvalitet. Nisam sigurna da ce ostati pri njemu.

...moje dete koristi tecni venis, za beli i sareni ves, nema fleka po Cupkinoj odeci...probaj tako...

Probala sam tečni, fleke ostaju.
Čim sam došla s posla uzela sam im trenerke i natrljala veniš sapunom. To odstoji i ne moram da ribam ništa, samo ubacim u mašinu sa ostalim vešom. Sve se skine.
Za vikend su kao prasice jele roštilj u prirodi i trenerke umazane kao da su bile u majstorskoj radionici. Kao da su ih mazale tovatnom mašću.

Probala sam tečni, fleke ostaju.
Čim sam došla s posla uzela sam im trenerke i natrljala veniš sapunom. To odstoji i ne moram da ribam ništa, samo ubacim u mašinu sa ostalim vešom. Sve se skine.
Za vikend su kao prasice jele roštilj u prirodi i trenerke umazane kao da su bile u majstorskoj radionici. Kao da su ih mazale tovatnom mašću.

...e pa ne znam njoj deluje, da li sipa i na ves posebno i uz prasak ne znam....nisam pitala...
...a sve te razumem takva je jedna moja bila, vecito umazana kao prase....ova druga susta suprotnost....

Kako sad da kažem koji drugar kad sam već napisala da je kukavan?
Šta da radiš, prsti već otkucali slovca, pa nema nazad.
Pošto sam nekog već deplasirala, nema smisla još i da kažem koga.
Ali tvoja znatiželja granica nema, pa ćeš me pitati na PP.
:lol:
da nisi napisala možda bi i pito...a sad neću :femkalac:

Koristim...
787-prasak-merix-lavanda-i-paculi-3kg-B1.jpg

mene izludjuju sad sto u svakom prasku toliko trpaju one vestacke mirise da je to strasne, bukvalno me gusi kad mi se susi...pa nemamo svi dvoriste jjebem mu mater :evil: a i kad se susi napolju opet me nervira smrdi mi pod nos kad nosim...i onda moram dupla ispiranja, pogotovo donji ves, ne pada mi na pamet te hemikalije da mi budu uz drugaricu...zamorno u svakom slucaju...
omeksivace ne stavljam iz istog razloga, to ne moze ni dunav da ispere...uzas

volim kad prasak ima blag miris, i lepo se ispre i ostane miris tek kad priblizis nosu stvar, a ne da mi cela soba smrdi :roll:

provalih da bio bel i rubel nemaju jak miris, tacnije dobro se ispiraju pa ne ostaje jak miris, na to mislim...mozda ima jos neki al nisam sve probala

merix, duel, ne znam koji je gori, stipa nos od smrada
merix tecni cini mi se da je manje smrdeo nego u prahu, ne mogu da se setim al znam da mi je ostao pozitivan utisak....

ariel, tajd isto s drugo pakovanje, ne kupujem nisam ovca da dajem duplo skuplje za isto...

mene izludjuju sad sto u svakom prasku toliko trpaju one vestacke mirise da je to strasne, bukvalno me gusi kad mi se susi...pa nemamo svi dvoriste jjebem mu mater :evil: a i kad se susi napolju opet me nervira smrdi mi pod nos kad nosim...i onda moram dupla ispiranja, pogotovo donji ves, ne pada mi na pamet te hemikalije da mi budu uz drugaricu...zamorno u svakom slucaju...
omeksivace ne stavljam iz istog razloga, to ne moze ni dunav da ispere...uzas

volim kad prasak ima blag miris, i lepo se ispre i ostane miris tek kad priblizis nosu stvar, a ne da mi cela soba smrdi :roll:

provalih da bio bel i rubel nemaju jak miris, tacnije dobro se ispiraju pa ne ostaje jak miris, na to mislim...mozda ima jos neki al nisam sve probala

merix, duel, ne znam koji je gori, stipa nos od smrada
merix tecni cini mi se da je manje smrdeo nego u prahu, ne mogu da se setim al znam da mi je ostao pozitivan utisak....

ariel, tajd isto s drugo pakovanje, ne kupujem nisam ovca da dajem duplo skuplje za isto...

imam i ja problem sa mirisom koji mi se ne svidja
za beli ves koji otkuvavam - duel, iskljucivo prolecno cvece, lenor crni, pervol crni
gledam da uvek imam zalihe, jer kad necega slucajno nema u prodaji i nesto od toga promenim, i dete i ja se osecmo kao da smo obukle tudju stvar

Poslednja izmena:
imam i ja problem sa mirisom koji mi se ne svidja
za beli ves koji otkuvavam - duel, iskljucivo prolecno cvece, lenor crni, pefvol crni
gledam da uvek imam zalihe, jer kad necega slucajno nema u prodaji i nesto od toga promenim, i dete i ja se osecmo kao da smo obukle tudju stvar

ja kupila duel par puta i vidim kad idem u wc meni smrdi ceo vc na te jorgove prolecna cveca i ostale gluposti...i skapiram kolko su natrpali ebo te...duel vise nikad
jjebem ti prasak ako ce celo kupatilo da mi smrdi na njega ...o stvari da ne govorim ponovo....

Uzimam tecni Persil za ves, sensitiv sa nacrtanom bebom na etiketi i roze Pervol za rucno pranje finih stvari.
Omeksivace ne volim jer se ne ispiraju cini mi se, nekako nisam covek koji stavlja vise hemije nego sto mora.
Rekla bih da tecan deterdzent manje ostecuje tkaninu od praskastog.

Back