detektujem partizanshtinu ovde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
meni bas pripisivati ogranicene prostore na kojima mi se zivot odvija......je defintivno ocajnicki pokusaj degradacije........;)

da si rekao za mitu, jerryja i otalu ti bulumentu......pa i da razumem.....ovako, dzaba kuckanja........:mrgreen:

elem, ja sam sve rekao o tvom dijareticnom tekstu u odgovoru koji sam napisao.....ovo dalje je samo lagana prepiska , koja treba da pokaze ljudima kakav si iskompleksirani lazov..........mislim, ajde nam odaj tajnu , kako si stigao od sinoc iz zeneve , do beograda za nekoliko sati , a da si pri tom kuckao na krsti.........vozis i kuckas???......letis i kuckas???............lazes i kuckas???.......mislim da je ovo poslednje najblize istini:mrgreen:

ovo sa kepecom . nogom i rekom .........to ti je verovatno neki bad flash od losih droga:hahaha:

idi dado jesi li ti komunista :rtfm:

Tema je i postavljena samo iz jednog razloga: da se razotrkriju krivci. Nadam se da je postavljač zadovoljan i da sada može mirno da spava. Misija je izvršena, krivci detektovani, za sada nekažnjeni, ali s obzirom na to da nečije vreme tek dolazi, krivci imaju i te kako razloga za strah.

Drhtite izdajnici, Pobedonoscev kreće u akciju.

Pa tema je brilijantno uspela, a tvoj uzdrhtali gnev mi je bio posebna poslastica.

Dobio sam, vidim, i mnoge cestitke od odusevljenih citalaca. Hvala braco, drzi tata!

Tačno, to moram da priznam, ako ništa drugo, tema je zaista uspela, a to što je baš moj uzdrhtali gnev bio za tebe posebna poslastica, meni pruža posebno zadovoljstvo.

Što se tiče čestitki oduševljenih čitalaca, drago mi je zbog tebe i zbog njih. Mada, neskromno priznajem da ne zaostajem u čestitanjima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back