bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Mislim da Vucic vise pravi laka obecanja, nego sto laze.Pa ništa, onda napišeš istinitu vijest da Vučić laže, di je problem?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da Vucic vise pravi laka obecanja, nego sto laze.Pa ništa, onda napišeš istinitu vijest da Vučić laže, di je problem?
da zloupotrebaБоље да размишљаш о појму инструментализације информација, јер ти је анализа прилично плиткоумна...
То што и кисела ради сејањем страха против вакцинације, исто што и Вучко тим за вакцинацију... није домен истинитости већ употребе или злоупотребе...
Ето полуинфо од бомбоне је истина, ма колико аналитике употребио против ње... принудност вакцинације је кроз условљавање бенифицијама
A kad kaze:Nisam rekao to.Mislim da Vucic vise pravi laka obecanja, nego sto laze.
Zar nije po zakonu do 14 godina?Vladimir Vuletić SEKSUALNI PREDATOR: “Ako imate više od 12 godina, niste dete, a sa 16 je sve dozvoljeno”
Objektiv došao u posed prepiske bivšeg potpredsednika FK Partizan sa maloletnikom
Crna hronika• 09:33 • 07.03.2021
Vladimir Vuletić, profesor pravnog fakulteta u Beogradu i bivši potpredsednik FK Partizan, seksualni je predator, proizlazi iz prepiske do koje je Objektiv došao.Naime, bestidni lažni moralista, poznat po vezama sa Belivukovim klanom, u intimnoj prepisci otkrio je svoju pravu i mračnu stranu:
![]()
“Deca su do 12 godina po zakonu. Sve preko toga ne potpada pod taj termin strogo uzev. Danas sa 16 godina možete da se venčate”, napisao je Vuletić....
Sta reci. Covek cinicno protumacio zakon i proglasen za pedofila. I to u crnoj hronici.
ako te ne mrzi proveri zakon, on je profa na pravnom cini mi se, ne verujem da bi tako lupioZar nije po zakonu do 14 godina?
ja sam odmah pomislio da je tema ovi zapadni guglovi i yt detektori, fact checkers, pa sam to hteo da pitam, kako to radi, ali sad vidim da cemo se sloziti da je sve do ljudskog faktora, jel: bas tako?Detektor za lazne i sumnjive vesti- stop neistinama!
pa sta je problem, 50% nas amera misli isto, da nismo svi gledali rt? ti bre ludujes samoZaključak čitalaštva je "Dobro ravna zemlja možda i nije tačna, ali moon hoax jeste."
We Never Went to the Moon (subhead: “America’s Thirty Billion Dollar Swindle”) was written in 1976 by a man called Bill Kaysing, who according to the tribute website BillKaysing.com was also known as “Wild Bill Kaysing” and is widely considered the father of moon landing hoax theories. (Kaysing died in 2005.)
https://forum.krstarica.com/threads...ezavisna-sigurno-imala-bolji-standard.922695/Autorska.
Svedoci smo da smo preplavljeni vestima koje su vrlo cesto ili ocita laz, ili sirenje panike i manipulacija ili su u najmanju ruku sumnjive. Takodje politicari iznose vrlo cesto potpuno netacne informacije. Na forumu cesto imamo i teme pokrenute na osnovu veoma sumnjive vesti.
Zato kao mali doprinos borbi za istinu pokrenula bih ovu temu gde mozemo da navedemo vest za koju smatramo da je lazna ili u najmanju ruku sumnjiva. Svakako, nakon takve vesti treba da stoji jasna argumentacija sta je konkretno problem sa vescu ili da navedete relevantniji izvor koji ponistava tu vest.
Za prvi primer bih navela vest:
Svi smo upoznati sa komplikovanom situacijom unutar DS-a a ovo je klasican primer kako vest moze da bude manipulativna i netacna. Zaboravlja se na cinjenicu da se deo stranke odmetnuo i da deo stranke i dalje podrzava Lutovca.
Jos jedan primer gde se na osnovu kolicine narucene vakcine izvlaci zakljucak i siri panika. AV nikad nije izjavio tako nesto, ma sta ja mislila o njemu.
Dakle, laže.Mislim da Vucic vise pravi laka obecanja, nego sto laze.
Pa sad ako kaze da pruga Beograd NS mora biti pustena do 2018. a pocela izgradnja 2020...Dakle, laže.
Nekada je Krstarica zabranjivala bilo kakvu objavu aktivnosti političkih luzera koji nisu u stanju ni zvanična opozicija da budu.
Iz nekog iracionalnog razloga dozvoljavaju o DS-u? Lepe uspomene na jajarenje ili šta li već...
![]()
Pamet kaže nema DS, srce kaže ima ima...
A sta ti ne mozes da izgovoris da "laze".....?Pa sad ako kaze da pruga Beograd NS mora biti pustena do 2018. a pocela izgradnja 2020...
Pa ne znam koliko to moze da bude ono u fazonu klasicnih lazi. Mozda po kojaA sta ti ne mozes da izgovoris da "laze".....?![]()
Mislim da Vucic vise pravi laka obecanja, nego sto laze.
Pa to nije istina, dakle laž je.Pa sad ako kaze da pruga Beograd NS mora biti pustena do 2018. a pocela izgradnja 2020...
ne moze to Bmaxa, kao verni glasac, da prevali preko usana odnosno tastature........Pa to nije istina, dakle laž je.
Naš znameniti HDZov političar, Andrija Hebrang, kad su ga nagazili zbog nekog muljanja, je doslovno rekao: "Ja nikada ne lažem, samo ponekad ne govorim istinu."ne moze to Bmaxa, kao verni glasac, da prevali preko usana odnosno tastature........![]()
Проблем је у томе што ви време доживљавате линеарно...Pa sad ako kaze da pruga Beograd NS mora biti pustena do 2018. a pocela izgradnja 2020...
e a bas smo tu vest navodili ne znam jel ovde na temi ili tamo gde smo poredili naprednjake I ds