dete

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
nenene...nije pitanje tipa jel oćeš decu jel imaš decu i te gluposti...
nego pitanje je kad bi saznao da ti dete dolazi na ljis krstarice jel bi preuzeo/la nešto po tom pitanju i šta bi preduzeo/la ako bi preduzeo/la ?
možete da se izjasnite i vi što ništa nebi preduzeli

zavisi koliko godina ima to dete :lol:
ako ima 10,branila bih mu,ako ima 18 ne bih.
da nije bilo neta,o seksu ne bih znala nista.mada ne kazem da bih bila zatvorena prema svome detetu o tim pitanjima.

isto i ja...toliko puno stvari sam spoznao i saznao ovde da je to neverovatno...
toliko puno raznolikih i pametnih ljudi, rasadnik originalnih likova...
istetoviraću krstin logo

a što njemu bolje ne zabraniš da dolazi ?

Naravno da sve zavisi koliko ima godina. Ako pricamo o odrasloj deci 18+, povukla bih se, jer bi mi smetalo da sa mojim detom diskutujem na forumu. Punletnom detetu ne mozes da zabranis ili?
Sto se mene tice, moja cerka je jos mala....jos uvek nemoram da brinem:)

Poslednja izmena:
:lol:
upravo to, samo u zavisnosti od uzrasta
toliko predrasuda o ovom pdf-u
vishe neprijatnosti sam dozivela na nekim drugim, tako da of kors ne bih branila.

- - - - - - - - - -

i kad pocrne crni diki iopet :huh:

isto i ja...toliko puno stvari sam spoznao i saznao ovde da je to neverovatno...
toliko puno raznolikih i pametnih ljudi, rasadnik originalnih likova...
istetoviraću krstin logo
mislila sam na net uopste,gde god se govori o ljubavi i seksu :rumenko:

:lol:
upravo to, samo u zavisnosti od uzrasta
toliko predrasuda o ovom pdf-u
vishe neprijatnosti sam dozivela na nekim drugim, tako da of kors ne bih branila.

- - - - - - - - - -

i kad pocrne crni diki iopet :huh:
i ja.

nenene...nije pitanje tipa jel oćeš decu jel imaš decu i te gluposti...
nego pitanje je kad bi saznao da ti dete dolazi na ljis krstarice jel bi preuzeo/la nešto po tom pitanju i šta bi preduzeo/la ako bi preduzeo/la ?
možete da se izjasnite i vi što ništa nebi preduzeli

pa nemam dece, ali valjda mi ne bi smetalo, msm teško da bi provaili da sam ja ili nisam ja...a i nemam se čega stideti :mrgreen:
meni interesantnije pitanje šta bi radio da otkriješ da ti žena piše ovde?
ili forumašicama da im muž piše? :mrgreen:

Verovatno bi mi bilo neprijatno da diskutujem sa njim o seksu, ili jos ako se raspisem, sta kad, kad i kako. Mislim, zamisli da ti dete cita, nesvesno naravno, sta ste radili u krevetu jutros ili tako nesto.
Tako da bih se verovatno povukao sa foruma.

Ima to i drugu losu stranu, a to su ne toliko dobri i fini ljudi kojih ima, oni koji napadaju u nedostatku argumenata ili povredjene sujete nekim niskim udarcima iz realnog zivota.

Back