Dete visilo iz Golfa pri 90 km/h

• Začetnik teme Začetnik teme Reg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Reg

Elita
Poruka
24.712
Prema pisanju sarajevskog portala, saputnici u Golfu registarskih oznaka 995-K-642 kroz prozor su izbacili bespomoćno dete. Dečaka, koji je vrištao i plakao, držali su rukama, a suluda vožnja trajala je najmanje jedan kilometar. Posle toga, preplašeno dete ponovo su vratili u automobil i auto je jednostavno - odjurio.

http://www.b92.net/automobili/vesti.php?yyyy=2010&mm=09&nav_id=457512

13516363494c889a9db43ee588383746_extreme.jpg

Šta reći a ne zaplakati???:(

Nema sumnje da je za ovo kriv Tadić :evil:

Hebeš forum u kome moderatori troluju teme!

@tema
Zaprepašten sam kakve sve metode maltretiranja i zlostavljanja dece ljudi neće primenjivati. Ovaj svet je stvarno poludeo. Definitivno bih zaveo zakon, ma koliko ga neko smatrao fašističkim, da svako ko želi postati roditelj mora prvo dobiti dozvolu od psihijatra.

Poslednja izmena:
Тупави босанчероси, то су им педагошке методе..

Ako su bosanci tupavi, šta su onda srbijanci, sa celom brigadom pedofila, šta britanci, sa duplo većom, a šta švabe i austrijanci sa onim što kćerima prave decu u podrumima?

Mislim da je jedini tupson ovde onaj koji ispoljava pritajenu mržnju ka bosancima, klasifikujući stanovništvo cele jedne regije kao "tupave" na osnovu jednog debila i njegovog idiotskog dela.

Ja sam Sarajlija rođeni. Molim te, objasni meni koliko sam ja tupav?

Pa što se čudite? Imao sam priliku da ođe u Crnoj Gori vidim udžbenik iz istorije za prvi razred gimnazije. To su hvalospjevi o spartanskom vaspitanju i čeličenju njihove đece kako bi postali dobri ratnici. I onda se nađe neka budala koja stvarno misli da je to ispravno i dobro, i onda se dešavaju ovakve stvari. A niko se ne potrudi da toj đeci objasni da to i nije baš tako zlatno

Back