Dete umrlo od upale pluća, doktorka "prepisala inhalaciju"

off:
A kad je Zec na to upozorio i ne samo na to, bio si najglasniji protiv njega onomad.

Toliko o tome sto si pisao, samog sebe pobijas.

Cime? Da treba pustiti ljude da ide gde im je bolje?
To vazi i sada. Ne vazi da mafija u medicini drzi lekare kao zamorce
pretnjom da na njihovo mesto rade nepismeni, pa bili i nasi.
To sam i tamo napisao, a ti nemas svoje misljenje zato ti moje smeta.

Cime? Da treba pustiti ljude da ide gde im je bolje?
To vazi i sada. Ne vazi da mafija u medicini drzi lekare kao zamorce
pretnjom da na njihovo mesto rade nepismeni, pa bili i nasi.
To sam i tamo napisao, a ti nemas svoje misljenje zato ti moje smeta.

Meni ne pada na pamet da se na ovoj temi ubedjujem zato sam i predocila u prethodnom postu da je oftopic tj. van teme, ali ocigledno da ni njega nisi dobro shvatio a jos manje mene, pa optuzujes. Optuzuj i izvoli samo dalje, ako ces tako sebi stvoriti sliku da si valjda uvek u pravu i da je to najbitnije.

Meni ne pada na pamet da se na ovoj temi ubedjujem zato sam i predocila u prethodnom postu da je oftopic tj. van teme, ali ocigledno da ni njega nisi dobro shvatio a jos manje mene, pa optuzujes. Optuzuj i izvoli samo dalje, ako ces tako sebi stvoriti sliku da si valjda uvek u pravu i da je to najbitnije.

Tebi pada na pamet da budes u pravu, zato i nemas misljenje o temi, osim da je to "strasno". Mediokritetski se petljas da bi nesto napisala i naravno bila u pravu

- - - - - - - - - -

Ja znam o cemu pricam

Poslednja izmena od moderatora:
Немам коментар на рад лекара јер немам појма шта се заиста десило осим онога што пише у новинама.

Али лично познајем људе који су завршавали на судовима јер су поштовали процедуру. Нпр. апсурдно али истинито, један колега је био суспендован 9 месеци због кривичне пријаве сексуалног узнемиравања, јер је некој лујки која је мислила да зна процедуру, због јаког лумбалног бола, урадио ректални туше.
имаш на форуму и људе који су доживели лоша искуства са лекарима или сумњаш да је то измишљено

Back