DETE MI PSUJE K'O KOČIJAŠ !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jel se ovo na mene odnosi? Ko si ti da kazesh da sma ja neredovan na forumu? Ili da je moj nik neozbiljan? Pogledaj svoj pa komentarishi ostale .
Boze sacuvaj!Ko si ti da mene napadas.Post se uopste nije odnosio na tebe,procitaj pocetni post od Krvoloka,na njega se moj post i odnosio.Sram te bilo da tako napadas (trudnicu).Sram te bilo.:roll:
Ljudi, molim vas, samo bez psovanja !!! :D

Ma tema je ok, šalio se on ili ne. Moj sin (2.5) je psovao 2 dana (čuo tatu u kolima, stidim se svog muža:rumenko:... razmišljam dal da ga se zbog toga odreknem) i kao prevejana majka (zarađivala na čuvanju dece, u mladosti pa nešto i naučila) zabranim da iko reaguje na detetovo psovanje...video nema vajde da priča i stvarno prestao.
E sad...dođe ta faza i sa malo više godina, koliko ja znam, ali o tom potom.

Moja svekrva je naučila našeg klinca od 2,5 godine da kaže: "Ja sam mali kitonja!"

Njoj je to simpatično, šta li, pa se cereka i sva je ponosna što ga je to naučila.
Mm i ja otkačili, a ona se čudi, kao šta ima veze, baš je sladak!

I šta sada ja da radim? Dete ide ulicom i dere se ko lud. Prolaznici ili plaču od smeha ili me gledaju kao da sam :per:

Moja svekrva je naučila našeg klinca od 2,5 godine da kaže: "Ja sam mali kitonja!"

Njoj je to simpatično, šta li, pa se cereka i sva je ponosna što ga je to naučila.
Mm i ja otkačili, a ona se čudi, kao šta ima veze, baš je sladak!

I šta sada ja da radim? Dete ide ulicom i dere se ko lud. Prolaznici ili plaču od smeha ili me gledaju kao da sam :per:

Jao...isti slucaj je bio i u mojoj kuci.
Kada je moj sin imao tri godine,naucili ga svekar i svekrva raznim psovkama:(
Njima je to bilo smesno,shvatam.
i uopste moze ponekad biti simpaticno kada klinci opsuju:roll:
Ali,posle im treba objasniti da to nije tako lepo.
Imala sam iste muke:p
sada,mali kada mu dodju baka i deka psuje tiho da moj muz i ja ne cujemo:per:
E,to je tek cirkus:hahaha:

pa svako dete mora da prodje kroz taj period pre ili kasnije ali tući dete od 2.5 god.kaišem mislim da je za svaku osudu.Očigledno kladionica je kriva.A to što kažeš da niko ne psuje u kući ne mogu da poverujem jer ono se nije rodilo sa psovkama već je od nekoga naučilo,a vama je to verovatno bilo u početku interesantno,smejali ste mu se pa je i njemu smešno a sada pretite kaišem.Ipak je to samo dete od 2.5 god koje i nezna šta to znači:dash:

... kao u naslovu, samo da pojasnim problem : najstariji sin ima 2,5 godine, sav je OK ( tek da ne ispadne da se hvalim, a i zbog uroka ... ), u kući niko, baš NIKO ne psuje, a on ... ma, zlo jedno !!!
Objašnjavali, grdili, molili, čak sam ga, jednom, pristojno izlupao kaišem ( vratio sam se, nervozan, sa pokera, izgubio pare, a sin sedi i psuje k'o da se to njemu desilo ! ), dakle : pomozite nekim savetom, pedagogijom, šta li, samo da ovo prestane, strah me je da ne počne u gradu, kada ga, sa ovom drugom, mlađom decom vodimo u šetnju, ovo je mala i patrijarhalna sredina, ništa se ne zaboravlja !!!
Da napomenem : stvar je eskalirala između Božića i Sv. Jovana, kada je mali bio u tazbini, u Surčinu !!!
P.S. ako je ovo bilo, se izvinjavam, nisam baš redovan na ovom forumu !!!

Слушај немој да се љутиш, али прво престаните да псујете сви у кући колико вас има и да му кажете да то није лепо и тако стално
А ако опсујете, да се извините пред дететом, да оно зна како је то увредљиво
И искорените то, и дете ће следити ваш пример
А ако у школи поново пропсује, ништа зато, прође с пубертетом
И не треба да бијете дете, и то још каишем:roll: , што је опсовало
Сетите се да деца нису крива, она се угледају на одрасле

pa svako dete mora da prodje kroz taj period pre ili kasnije ali tući dete od 2.5 god.kaišem mislim da je za svaku osudu.Očigledno kladionica je kriva.A to što kažeš da niko ne psuje u kući ne mogu da poverujem jer ono se nije rodilo sa psovkama već je od nekoga naučilo,a vama je to verovatno bilo u početku interesantno,smejali ste mu se pa je i njemu smešno a sada pretite kaišem.Ipak je to samo dete od 2.5 god koje i nezna šta to znači:dash:

Слушај немој да се љутиш, али прво престаните да псујете сви у кући колико вас има и да му кажете да то није лепо и тако стално
А ако опсујете, да се извините пред дететом, да оно зна како је то увредљиво
И искорените то, и дете ће следити ваш пример
А ако у школи поново пропсује, ништа зато, прође с пубертетом
И не треба да бијете дете, и то још каишем:roll: , што је опсовало
Сетите се да деца нису крива, она се угледају на одрасле

..ajde josh jedan krug.. :hahaha:
..ili dva.. :per:

Ako je vec ispalo da vucete ljude za nos, zasto se tema ne zakljuca, pa nije valjda to cilj ovog foruma?Pa gde su moderatori, ako su pravi, ili i njima bas zabavno ovo izgleda?Uopste nije smesna tema price, a pogotovo sto se nabacilo i da se dete vaspita kaisem. Mislim da je krajnje neozbiljno a, mladi tata gospodicic i ako je uvelicao stvar mogao bi i da se svima izvine jer su se ljudi trudili da pomognu.:rtfm:

И модератори имају душу: понекад раде у фирми да прехране децу, понекад чак и спавају, путују...и слично... Опростите им ако нису на форуму баш свих 24 сата дневно! ;):)

Ето, растајемо се од ове теме, а уколико желите да наставите разговор о псовкама, то можете учинити на некој од ове две постојеће теме (озбиљне су ;)):

http://forum.krstarica.com/threads/263014

http://forum.krstarica.com/threads/256213

:bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back