Dete i majku u Valjevu izujedali psi poznatog doktora, u bolnici kažu "nepotrebna pažnja slučaju"

ccaterpillar

Legenda
Poruka
56.059
Dete i majku u Valjevu izujedali psi poznatog doktora, u bolnici kažu "nepotrebna pažnja slučaju"

Oko pola sata je trajala borba sa psima koji su na kraju napali i vlasnika koji je bio sa njima

Majku koja je šetala sa detetom, pored reke Gradac u Valjevu, napala su prošlog vikenda dva aljaska malamuta. Psi su bili sa svojim vlasnikom, inače poznatim valjevskim doktorom.

Kako su nam javili čitaoci, majka je probala da odbrani petogodišnjaka, koje su napali psi dok su šetali klisurom reke, pa su i nju izujedali. Videvši šta se dešava, vlasnik pasa je pokušao da smiri pse, ali su oni napali i njega.

Borba sa psima je trajala pola sata, navode naši čitaoci.

- Preko reke su pretrčala dva psa i napala dete, oborila ga na zemlju, nanela mu teške povrede po glavi, po rukama, po nogama, otvoren prelom prsta, gde je mama, videvši da dete potencijalno može da bude i raskomadano, skočila na njega. I ona je zadobila povrede - rekao je za RTS Ivan Obućina, iz Valjeva, otac dečaka.

Za to vreme, izvestili su nas čitaoci, narod je gledao šta se dešava, ne smejući da pritekne u pomoć. Čuli su i majku koja doziva u pomoć, ali se niko nije osmelio da rizikuje da i njega napadnu psi.

SOCIJALIZOVANI PSI

Dete i majku od pasa odvojio je njihov vlasnik inače poznati gradski ginekolog koji je pecao i odvezao ih u Urgentni centar. Vlasnik je za RTS rekao da malamute gaji 25 godina, da su socijalizovani psi i da ne zna zašto se to dogodilo. Za ovaj slučaj oseća se odgovornim, rekao je još.

Iz Opšte bolnice u Valjevu potvrdili su za Telegraf.rs da su majka i dete zbrinuti i van životne opasnosti. Portparolka bolnice Kristina Paramentić smatrala je da priča dobija nepotrebnu medijsku pažnju.

Čitav slučaj je pred istražnim organima, napomenula je ona.

PRIJAVA KOMUNALNOJ INSPEKCIJI

U Komunalnoj policiji rekli su za RTS da uz lekarske izveštaje oštećeni prijavu podnose Komunalnoj inspekciji, koja o trošku vlasnika pasa, angažuje veterinara.

- Procena je komunalnog inspektora kakvo će rešenje izdati, ukoliko je dakle došlo do povrede i teških telesnih povreda taj pas mora biti privremeno smešten u veterinarsku ustanovu na posmatranje - kaže Milica Petković, načelnica Komunalne policije Valjevo.

DVA NAPADA VLASNIČKIH PASA U LOZNICI

Podsetimo, u Loznici je u dva meseca došlo do dva napada vlasničkih pasa, i to u oba slučaja na decu. Vraćajući se iz škole u četvrtak oko 17 časova, u Tičarskoj ulici u Loznici, nakon što je istrčao iz neograđenog dvorišta meštanina G. M, devetogodišnjeg Luku I., učenika četvrtog razreda OŠ "Vuk Karadžić", napao je pas rase akita, koji mu je naneo povrede nadlaktice desne ruke, priča kroz suze.

Drugog dečaka izujedali su psi rase malinoa u centru grada. Dete je imalo više ujeda po tela i bio je primljen na pedijatriju.

https://www.telegraf.rs/vesti/srbij...tora-u-bolnici-kazu-nepotrebna-paznja-slucaju

25 година гаји маламуте и појма нема зашто се ово догодило.
Ја никад нисам имао никакве малаламуте, али ето знам зашто се ово догодило.

А и то да нико не притрчи у помоћ...
Мада кад мало размислим, није ни чудо...

Какав затвор, изгледа да ово нико ни неће да објави, осим овог телеграфа, нигде више нисам видео вест.
А овај ради у болници, ако и издају лекарско уверење о повредама, то ће бити оно, мачке га мало огребале.

Какав затвор, изгледа да ово нико ни неће да објави, осим овог телеграфа, нигде више нисам видео вест.
А овај ради у болници, ако и издају лекарско уверење о повредама, то ће бити оно, мачке га мало огребале.
Stoka.

A ti bi namestio kolegi istinu?

nes verovati kakvih ima po svetu, pre neki dan gledao ljubimce u usa koji kreteni drze..jedan ima nosoroga i to ne jednog nego dva, ne mogu da se setim drugih jer je bilo bisera i sve ih pustaju u kucu sa jima, mrcine ulaze i jedu sa njima, zena kao kaze cisti su samo malko zaprljaju...nisam verovao..ovi sa kerovima su mala deca za njih.

Који болид треба да будеш па да чуваш псе за вучу санки по леду У ВАЉЕВУ.
Али он је познат, постигао је одређене резултате у животу, ти пси су наравно део његовог идентитета, видиш да се деценијама мамлаз замлаћује с њима.
То ти је наша елита данас, уствари већ дуже времена.
Није за утеху, али нису ни по свету бољи, част изузецима, има онај видео где је неки званичан разговор у току у јелисејској палати, и усред кадра џукела запишава намештај или шта беше. И сви се смеју, сви срећни како је куца направила добру фору.

Моја кућа је брале појам за ту смрдљиву рупу коју зову палата.

Имаш идиоте који више воле смрдљиву џукелу него своје најрођеније, они се углавном роје на сајту Б92, одсек - Љубимац.
Пример:

Ni moji roditelji, ni moj brat, ni moj sin a ni svi moji bliži i daljni rođaci me nikada nisu toliko voleli i nikada mi se nisu toliko radovali kada me vide koliko su me voleli i koliko su mi se radovali svi psi koje sam usvojila ili privremeno udomila do nalaženja porodice koja će ih usvojiti ili ulični koje sam hranila i koliko me voli i koliko mi se raduje kad me vidi moj usvojenik (šesnaestomesečni mešanac) Đorđe, niti sam ja volela i niti sam se radovala bilo kome bilo koga od nabrojanih u prvom delu komentara onoliko koliko sam volela i koliko volim i koliko se radovala i koliko se radujem kada vidim bilo kog psa a naravno i moje usvojenike i sadašnjeg mog usvojenika Đorđa - tako je bilo tokom svih decenija mog života i tako će biti dok sam živa. LJubav pasa prema meni je bezgranićna a bezgranična je i moja ljubav prema njima - svejedno da li su nevlasnički (,,lutalice) ili je onaj kog sam bilo kada usvojila.
(Samosvesna građanka, 26. avgust 2019 20:56)
# Link komentara

Имаш идиоте који више воле смрдљиву џукелу него своје најрођеније, они се углавном роје на сајту Б92, одсек - Љубимац.
Пример:

Ni moji roditelji, ni moj brat, ni moj sin a ni svi moji bliži i daljni rođaci me nikada nisu toliko voleli i nikada mi se nisu toliko radovali kada me vide koliko su me voleli i koliko su mi se radovali svi psi koje sam usvojila ili privremeno udomila do nalaženja porodice koja će ih usvojiti ili ulični koje sam hranila i koliko me voli i koliko mi se raduje kad me vidi moj usvojenik (šesnaestomesečni mešanac) Đorđe, niti sam ja volela i niti sam se radovala bilo kome bilo koga od nabrojanih u prvom delu komentara onoliko koliko sam volela i koliko volim i koliko se radovala i koliko se radujem kada vidim bilo kog psa a naravno i moje usvojenike i sadašnjeg mog usvojenika Đorđa - tako je bilo tokom svih decenija mog života i tako će biti dok sam živa. LJubav pasa prema meni je bezgranićna a bezgranična je i moja ljubav prema njima - svejedno da li su nevlasnički (,,lutalice) ili je onaj kog sam bilo kada usvojila.
(Samosvesna građanka, 26. avgust 2019 20:56)
# Link komentara
al nik je uzela da pokaze kako nije za ludnicu :hahaha:

Има још:

Najbolji i najbrzi test da proverite da li je neko dobra osoba je da ga pitate da li voli pse. Ako je odgovor 'ne', drzite se podalje od takvih.
(pupper, 26. avgust 2019 20:48)

# Link komentara

Pas je jedina životinja na svetu koja voli više vlasnika nego sebe.
(slatki, 26. avgust 2019 20:12)
# Link komentara

Psi su najbolji, i stvarno ih ne zaslužujemo.
(Goran, 26. avgust 2019 18:39)
# Link komentara

Најбољи пријатељи. Верни до гроба. Бића послата из раја да нам покажу шта је то права и искрена љубав и верност.
(комша, 26. avgust 2019 15:16)
# Link komentara

Back