Дете и кућни послови

• Začetnik teme Začetnik teme Vexy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:dontunderstand: ovi koje ja poznajem cisto sumnjal da su u zivotu osjetili bili kakav stres, to su kasicni mamini sinovi, koje su ceo zivot trcale i cistile za njima i napravile debile od njih.

Вала баш, објашњење је веома просто, и да додам да су и девојке веома често аљкаве ленчуге, не само младићи.

Verovali ili ne higijena u kasnijem periodu zivota ima veze sa navikavanjem deteta na nosu i stres u vezi sa tim periodom razvoja.

А како то мислиш?
Ако је нпр дете раније стављано на ношу, са рецимо 8 месеци
и ако је вршен притисак у смислу да је дете грђено ако испрља пелену
да ли ће то дете бити касније, кад порасте, опседнуто уредношћу или ће бити неуредно?

Ма добро, то и није тако ретка појава. Моја ћерка рецимо крене по мразу у летњој мајици без рукава испод капута, шта да ти кажем...

Kontam da tvoja cerka nema 32 godine. :mrgreen:

Ali nije poenta da se svako obuce kako mu odgovara, pa i kratka majica na -10. Poenta je da ja hocu da se obucem shodno vremenskim prilikama i da se cesto smrznem k'o pi... ali ne umem da procenim sta da obucem! :dash:

Kontam da tvoja cerka nema 32 godine. :mrgreen:

Ali nije poenta da se svako obuce kako mu odgovara, pa i kratka majica na -10. Poenta je da ja hocu da se obucem shodno vremenskim prilikama i da se cesto smrznem k'o pi... ali ne umem da procenim sta da obucem! :dash:

Па вратиш се кући чим видиш да си се за*ебала и лепо се пресвучеш. Ништа лакше.

Verovali ili ne higijena u kasnijem periodu zivota ima veze sa navikavanjem deteta na nosu i stres u vezi sa tim periodom razvoja.

Jao, mene terorisali sa tom nosom. Ne, cek, nosa je bila do yaya, problem je nastao kada je trebalo da se predje na obicnu WC solju, je l' kazu nesto za to?

- - - - - - - - - -

Па вратиш се кући чим видиш да си се за*ебала и лепо се пресвучеш. Ништа лакше.

Aha, ali u sta? Desi se to cesto, pa onda ja kao: e, sad me neces zaebat. Dzemper, sal, kapa, rukavice, puna oprema. Izadjem iz kuce i uparim se samo tako jer je ipak trebalo da obucem manje toplu jaknu a sal mozda nije bio potreban. :zcepanje:

Jao, mene terorisali sa tom nosom. Ne, cek, nosa je bila do yaya, problem je nastao kada je trebalo da se predje na obicnu WC solju, je l' kazu nesto za to?

- - - - - - - - - -

Aha, ali u sta? Desi se to cesto, pa onda ja kao: e, sad me neces zaebat. Dzemper, sal, kapa, rukavice, puna oprema. Izadjem iz kuce i uparim se samo tako jer je ipak trebalo da obucem manje toplu jaknu a sal mozda nije bio potreban. :zcepanje:

Ja tu ne vidim nista neobicno i nas stan je jako topao pa cesto nemam osjecaj kako je napolju desi se da je suncano a jak minus ili oblacno a toplo.... zato ja svako jutro pre izlaska napolje izadjem na 5 sekundi na balkon i dobijem sve potrebne informacije o vremenu ili otvori prozor na nekoliko sekundi i na osnovu utiska se obuci, ( tanji ili deblju jaknu, sal ili kapu ...)

Ja tu ne vidim nista neobicno i nas stan je jako topao pa cesto nemam osjecaj kako je napolju desi se da je suncano a jak minus ili oblacno a toplo.... zato ja svako jutro pre izlaska napolje izadjem na 5 sekundi na balkon i dobijem sve potrebne informacije o vremenu ili otvori prozor na nekoliko sekundi i na osnovu utiska se obuci, ( tanji ili deblju jaknu, sal ili kapu ...)

Или то или погледаш кроз прозор како су људи обучени.

Moje dete ima skoro 3 god, za koju nedelju. Šta radi...vadi suđe iz mašine za suđe i dodaje mi, ubacuje i vadi veš iz mašine, dok ja usisavam, i on usisava svojim malim usisivačem, što češće se trudim da pokupi igračke, to nekad prođe nekad ne, briše prašinu, kad nešto prospe sam obriše, ono malo al se baš trudi pa onda ja za svaki slučaj :) Toliko sam se setila.

Back