Enina
Elita
- Poruka
- 22.130
Treba imati mud. pa na nastavnicu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma uvek se nadje neka ostrokondja i uzme nekog na zub,jedva 1-2 normalna nastavnika ako budeMozda se nagledala svega..od peglanja ucenika,izivljavanja.Ko veli sad cu ti ja stati u kraj,dosta vise.
Ma maloj puko film..do kad prese.avanje vise..Ma uvek se nadje neka ostrokondja i uzme nekog na zub,jedva 1-2 normalna nastavnika ako bude
Bajmocka Palanka.Vrhunsko novinarstvo u Srbiji... u naslovu Bačka Palanka, pa posle Smederevska Palanka ... a ko će ga znati, možda je i Bela Palanka sve je to isto![]()
Prvo ce ga osigurati a onda...drm!Nece taj dugo
Il svekrvu..sto se ismija..Prvo ce ga osigurati a onda...drm!
U nas je ovdje jedna svekrvu dobro izudarala tako da je policija dosla..u tom dolazi muz..ona ga pita hoces i ti batine?Prvo ce ga osigurati a onda...drm!
A on kaze hocu! Udri me da naplatimo osiguranje platio sam im osiguranje u slucaju povreda. Mlati me!U nas je ovdje jedna svekrvu dobro izudarala tako da je policija dosla..u tom dolazi muz..ona ga pita hoces i ti batine?
Pomirili su seA on kaze hocu! Udri me da naplatimo osiguranje platio sam im osiguranje u slucaju povreda. Mlati me!