DETALJI STRAVIČNOG NAPADA U NEMAČKOJ: Vozač pijan i psihički poremećen, danima živeo u automobilu

Čak i da je u pitanju neki Muhamed ili Abdulah ne mora da znači ništa pošto je bio mortus pijan a u islamu je to strogo zabranjeno,sve i da oće da pravi belaj u ime svog proroka,vere,boga deda mraza
znam ja to sve, samo ne znam validnost date informacije...ne bi bilo prvi put da se prave informacije pojave naknadno..

Čak i da je u pitanju neki Muhamed ili Abdulah ne mora da znači ništa pošto je bio mortus pijan a u islamu je to strogo zabranjeno,sve i da oće da pravi belaj u ime svog proroka,vere,boga deda mraza
Ja se slažem da razlog možda nije religijski, ali ako je zapravo neki Hamed ili Naser ili Šarif ovo što sam napisao

Na šta više liči ovaj multi-kulturizam i koliko još dok se ne shvati da ne, nije izdrživo živeti zajedno. Ne zato što mi nećemo, već jer će nas ludaci sa BI gledati sa prezirom i ljubomorom zbog njihovih propalih društava.

i dalje stoji. Imaj na umu da nigde ne pišem o islamu već o multi-kulturalnosti. Ništa mi bolji nisu ni hrišćani iz Afrike ili centralne Amerike.

Ja se slažem da razlog možda nije religijski, ali ako je zapravo neki Hamed ili Naser ili Šarif ovo što sam napisao

i dalje stoji. Imaj na umu da nigde ne pišem o islamu već o multi-kulturalnosti. Ništa mi bolji nisu ni hrišćani iz Afrike ili centralne Amerike.
ni meni isto suštinski nisu bolji nikakvi hrišćani od muslimana ali ovi drugi trenutno prave više sranjja samo zato su u fokusu,inače prezirem sve religije đuture podjednako tu sam bez kompromisa

sasvim moguce da nije terorizam, ali zasto nema zvanicne informacije i potvrde....

Da ne bi ljudi odma shvatali šta se dešava nego razvlače 5-10 dana informacije zbog marketinga, i da kao mi kasnimo zaostali smo a i sva ova brzina utiče na razne stvari.

Poslednja izmena:
  • Бернд В. из околице Триера убио је најмање четири особе теренцем у Триру.
  • Међу жртвама су и беба стара девет месеци, као и жена стара 73 године . Бројне повређене особе и даље се лече у клиникама.
  • 51-годишњак је био тешко пијан када је ухапшен и постоје индикације о „ психијатријској болести “.

https://www.spiegel.de/panorama/jus...mittag-a-ae3c0633-56c5-4255-b1b4-f34b5dbd9ab0

Poslednja izmena:

Back