Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 81.811
jel tebe Jelena Karleuša poslala da zajebavaš?Srpska majka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel tebe Jelena Karleuša poslala da zajebavaš?Srpska majka
Gospođetina - ima vime kao kravetina i služi za parenje s junetima …Gospođetina
Jesi našla gilette torbicu mehehejel tebe Jelena Karleuša poslala da zajebavaš?
Tu polupismenu kalašturu ni june neće više da mune ...Jelena Karleuša
Misliš - mafijaška snajka i radodajka, kukala joj majka …Srpska majka
Julku bi trebalo zakonom zabraniti - to je teror za intelek i uši …Zorica Brunclik kasnije uradila prepev, mnogo bolji, Kemiš jbg... Kvalitet![]()
jbt, je li to neki od pederastije oboleli ružni čovo ?
Sumnjivo mi ovo....![]()
Samo gluplji od tog narkosa i mafijaša mogu to životinjsko mumljanje da slušaju …Acu Lukasa
Pink je, bre, sludio neobrazovani narod, posve... Zabraniti, odmah i sada, tog smrada … U mojoj kući se, nikada više, neće da gleda to smeće …Ko tera naraod da to slusa,lepo ugasi televizor,prebaci stanicu....
Poslednja objava na "Instagramu"
Na proslavi Neveninog punoletstva svi su bili veseli, a i sama Ana je, samo nekoliko sati pre nego što će poginuti, objavila na "Instagramu" snimak u kojem se čuje pesma. "Oko mene pijani drugari, a ja samo tebe dozivam...", čuli su stihovi pesme koju je Ana pevala sa prijateljima i snimala se. Ni slutila nije da će joj to biti poslednja poruka koju će podeliti sa njoj dragim ljudima.
jesteee, sada je vucic kriv sto ti dete glupoне знам колико народу треба да схвати цену дебила на врху државе?
"ма треба фарме и дроге удри до зоре!, школе уништи који ће нам?"
нису моја деца глупа - не гледају те глупости, нити ћеjesteee, sada je vucic kriv sto ti dete glupo![]()