DESTRUKTIVNO ISPIRANJE MOZGOVA PUTEM PESAMA KOJE PROPAGIRAJU ALKOHOL, NARKOTIKE, PROSTITUCIJU, KRIMINAL, TJ GENERALNO DESTRUKCIJU LIČNOSTI

Ko tera naraod da to slusa,lepo ugasi televizor,prebaci stanicu....
Pink je, bre, sludio neobrazovani narod, posve... Zabraniti, odmah i sada, tog smrada … U mojoj kući se, nikada više, neće da gleda to smeće …

PINK - SRAMOTA .jpg

Recimo u kuci ljudi koji veruju u Boga deca mogu da slusaju svaku vrstu pesama i nece biti degenerisana.
U kuci intelektualaca deca nece imati problem sa trendovima....
U kuci gde se zna red deca znaju red i nemaju problem sa ispiranjem mozga.
Znaci, prvo pogledajte sebe, pa onda TV.

Јесте то све, да мућнемо главом мало - сконтамо све те отрове. Али тровачи су корак испред. Ми не можемо то да спречимо - не постоји правни лек!!! Једино што остаје је ОПШТЕ НАРОДНА ПОБУНА!!

...

Majka prelepe Ane neutešna posle stravične nesreće kod Obrenovca: Gledala sam kako mi ćerka gine
https://www.telegraf.rs/vesti/hronika/3128305-ana-katanic-tragedija-obrenovac
Poslednja objava na "Instagramu"
Na proslavi Neveninog punoletstva svi su bili veseli, a i sama Ana je, samo nekoliko sati pre nego što će poginuti, objavila na "Instagramu" snimak u kojem se čuje pesma. "Oko mene pijani drugari, a ja samo tebe dozivam...", čuli su stihovi pesme koju je Ana pevala sa prijateljima i snimala se. Ni slutila nije da će joj to biti poslednja poruka koju će podeliti sa njoj dragim ljudima.

...

не знам колико народу треба да схвати цену дебила на врху државе?
"ма треба фарме и дроге удри до зоре!, школе уништи који ће нам?"
jesteee, sada je vucic kriv sto ti dete glupo :zper:

jesteee, sada je vucic kriv sto ti dete glupo :zper:
нису моја деца глупа - не гледају те глупости, нити ће :)
а и ко је вучића спомињао, он је само пијун, извршава наређења са запада који нам хоће лоше

Back