- Poruka
- 392.132
Zelim ceo svet ali u ovom trenutku to su :London,Las Vegas, Japan,Island
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti otvorio atlas,i redjasSingapur(delilo me dve nedelje o virusu jbm ti...), Filipini Borokaj i Palavan,Kambodža Angkor Vat da vidim, Hanoj i Halong Bej da kompletiram Vijetnam, Maldivi definitivno,Sejšeli,Japan,Argentina,još neko od karipskih ostrva sem Kube,Kolumbija i Peru i naravno da odgledam Liverpul ne Enfildu ali me van toga Engleska i severna Evropa ič ne privlače,Njujork.....uvek bih našao još i kada sve ovo vidim jer mi je duh takav.
Ti otvorio atlas,i redjas
стићи ће вирус и у Грчку, немој се секирашJa planirao bajsem preko italije do francuske,pa sve obalom spanija,na gore do engleske,svica,nemacka pa dokle stignem dnevno 100-200km jedno mesec dana,sad mi bolje zvuci grcku tako da obidjem obalom
распали за Бугарску. Све долином до Црног Мора. Има будеш тамо док трепнеш.Pa eto zato se i neckam
Де ћеш тамо. Ту има само равно ко даска и непроходан крш, а зими не можеш да се пробијеш кроз сметове.Montana, USA.
![]()
Ne samo posjetiti, vec i zivjeti.
Poslati Bosnjake, Hrvate i Srbe u kura*c, zivjeti tamo u brvnari, medju medvjedima i pumama.
Kina...Japan....Na prva dva mesta a onda Thailand...Kuba…Zelim ceo svet ali u ovom trenutku to su :London,Las Vegas, Japan,Island