Destinacija koju niste posetili, a želite?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Suzava mi se ukus i izbor zbog svih hronika koje se desavaju ili komercijalizovanja,previse je to pravila i preskupih koje treba ispostovati,previse guzve i ne ocekujem da bih se opusteno osecao,ne mogu da zanemarim sve ruzne price i kao posmatram zgrade i prirodu,isto kao i kad prodjem beogradom a znam gde zivimo,da se parkira covek ne moze normalno a tako je svuda,bajs ne bih smeo da vezem da odem do prodavnice

Singapur(delilo me dve nedelje o virusu jbm ti...), Filipini Borokaj i Palavan,Kambodža Angkor Vat da vidim, Hanoj i Halong Bej da kompletiram Vijetnam, Maldivi definitivno,Sejšeli,Japan,Argentina,još neko od karipskih ostrva sem Kube,Kolumbija i Peru i naravno da odgledam Liverpul ne Enfildu ali me van toga Engleska i severna Evropa ič ne privlače,Njujork.....uvek bih našao još i kada sve ovo vidim jer mi je duh takav.

Singapur(delilo me dve nedelje o virusu jbm ti...), Filipini Borokaj i Palavan,Kambodža Angkor Vat da vidim, Hanoj i Halong Bej da kompletiram Vijetnam, Maldivi definitivno,Sejšeli,Japan,Argentina,još neko od karipskih ostrva sem Kube,Kolumbija i Peru i naravno da odgledam Liverpul ne Enfildu ali me van toga Engleska i severna Evropa ič ne privlače,Njujork.....uvek bih našao još i kada sve ovo vidim jer mi je duh takav.
Ti otvorio atlas,i redjas

Montana, USA.

Think-USA-MT-Belgrade-499278900-Island-Leigh-copy.jpg

Ne samo posjetiti, vec i zivjeti.
Poslati Bosnjake, Hrvate i Srbe u kura*c, zivjeti tamo u brvnari, medju medvjedima i pumama.

Back