Десило се...

крсташ

Poznat
Poruka
9.119
Када слушам изговоре за превару, један он најчешћих је "десило се". Као да је неког птица посрала или да се скотрљао или пао. Виша сила, непредвидив догађај ван људске контроле. Задес. Идеш улицом и одједном буде, као мождани удар.

Углавном га жене користе и као да је то сасвим нормално.

Другари, ебите редовно своје жене,

и добро их ебите,

јер, ако то не радите, потражиће срећу на другом месту.

To u suštini i nije izgovor, već u prevodu prevario/la sam te i zabole me.
Да, али тако се правда. "Десило се".

Понекад крене и нека мало шира разрада попут: "Ми дуго радимо заједно, ту смо, близу смо, више сам са њим него са тобом и ето.. десило се".

Има и верзија са одласком на море или неки семинар.

И то се најнормалније прича. Равна линија. Као да се иде у продавницу или да се пегла веш.

Нисам бројао. Не водим званичну статистику.

Neugodno je pitati... i koje su te koje se tebi pravdaju (izgovaraju)... u većem broju pa da ti kao
Када слушам изговоре за превару, један он најчешћих је "десило се".
Znači nešto je tu logički nestabilno..

No dobro, puno je i ispovesti na internetu sa "desilo se "..
Ne razmišljaju :) .. pa se desi.

Neugodno je pitati... i koje su te koje se tebi pravdaju (izgovaraju)... u većem broju pa da ti kao
Мени се нико не правда јер мене то још није задесило. Ово су приче из јавности, приче са рођендана, слава, радног места, округлих столова и чаплаз дивана. Дође жена и прича тако људима да се то "десило" и ето.

А то говоре и својима када се правдају.
Znači nešto je tu logički nestabilno..
Одавно.

Aj desilo se, nego je meni jos nebuloznije kada prastaju te prevare. Kao seks nije bitan. Slusaj, ako smo dogovorili monogaman odnos, ti si moja zenka i ima da se vodimo oboje eksluzivnog. Poput zatvorenog kluba i nema ulaska. Ne mozes to da ispunis? Ne smaraj sa jbnom monigamijom. Te osobe su mi najgore. Poremecene i syebane licnosti. Dalje od mene.

Да. То сам исто чуо када се правдају и када себе оправдавају. Као да ништа није било и да то нема везе и да је без утицаја на брак итд.

Исто као и да си прошао поред неког. На тај начин.
Najveca udica je ta. Na seks. Nije bitan. Onog trenutka kada vidis da pokusava da dominira na polju intime, tipa da ga uskracuje, nisam raspolozena veceras, to je ujedno njena prednost kao i njena velika greska. Zavisi od muskarca. Prednost je sto ce vecina da padne na to i tu krece kaldrma za njega. Ali se zezne kada naleti na muskarca koji to procita kako treba, crvena zastava je postavljena i od tog trenutka intima sa njom ne znaci nikakav pravac u monigamiju. Nema tu razgovora, imas posla sa osobom koja igra igre. Kao da te oslobodi na neki nacin. Pa da.. Nismo obavezni jedno drugome.

Да, али ми не треба да тежимо ка томе, јер онда нема ни породице ни нормалног живота. Нема брака, нема куће, нема кућишта.

Najveca udica je ta. Na seks. Nije bitan. Onog trenutka kada vidis da pokusava da dominira na polju intime, tipa da ga uskracuje, nisam raspolozena veceras, to je ujedno njena prednost kao i njena velika greska. Zavisi od muskarca. Prednost je sto ce vecina da padne na to i tu krece kaldrma za njega. Ali se zezne kada naleti na muskarca koji to procita kako treba, crvena zastava je postavljena i od tog trenutka intima sa njom ne znaci nikakav pravac u monigamiju. Nema tu razgovora, imas posla sa osobom koja igra igre. Kao da te oslobodi na neki nacin. Pa da.. Nismo obavezni jedno drugome.
Кад је мено речено да нешто не може, ја сам то разврго и готово. Нема више.

Када слушам изговоре за превару, један он најчешћих је "десило се". Као да је неког птица посрала или да се скотрљао или пао. Виша сила, непредвидив догађај ван људске контроле. Задес. Идеш улицом и одједном буде, као мождани удар.

pa sta tu nije normalno? desava se..

Back