Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Pa igram i dopisujemo se vetj nemogu se nachudit da nije chitao hary potera To nam je uzelo 25 minuta )) pito me jesam li zauzeta i ja sam rekla da jesam ))) sad se ushutio
Dakle niste mi vishe tolko interesantni medjutim na pauzi ili u tramvaju ili ili imam vremena i poshto mi poslala drugarica poziv za neku igru gde postavis svoju sliku i sa nepoznatim osobama igrash odgovara se na razna pitanja i tako......dva dana sam igrala brez slike moje i maloprije postavim sliku i stavim da imam 41-45 godina i kliknuo ne tip u gatjama koji ima 25-29 godina. Sta pomisliti na takav nastup?
Pa igram i dopisujemo se vetj nemogu se nachudit da nije chitao hary potera To nam je uzelo 25 minuta )) pito me jesam li zauzeta i ja sam rekla da jesam ))) sad se ushutio
Pa jedno 100 kilometara razlike sad reche shteta shto sam zauzeta i pita me jel to znachi da se netjemo upoznati ja sam potvrdila njegovu sumnju a on kazuje schade schade
Cepam se od smeha stvarno je ovo zanimljivo ipak tju sutra da izbrishrm APP))))