Deshava SE....

gost 224104

Elita
Poruka
20.630
Dakle niste mi vishe tolko interesantni medjutim na pauzi ili u tramvaju ili ili imam vremena i poshto mi poslala drugarica poziv za neku igru gde postavis svoju sliku i sa nepoznatim osobama igrash :) odgovara se na razna pitanja i tako......dva dana sam igrala brez slike moje i maloprije postavim sliku i stavim da imam 41-45 godina i kliknuo ne tip u gatjama koji ima 25-29 godina. Sta pomisliti na takav nastup?

Izgledam normalno rolovka brez shminke. Meni se chini da je svaka igra stvorena za upoznavanje a ne za igranje tipa ubijanje dosade a sigurno jeste boodala :)

Verovatno izgledas lepse nego sto mislis.
Igre za ubijanje dosade se igraju solo, bez mesanja drugih ljudi. Jeste upoznavanje drugih ljudi kroz igru zanimljivo ali pre ili kasnije se uvek naleti na neku budalu koja kvari igru.

Pa gde bi ja danas bila da me svaki koji je htio drapo za sise? Bila bi u kurrcu. No no
U redu, razumem to.

Ali ti nisi dala detaljnije opis situaicje.

Podrazumeva se po tvojoj priči da si svesno bila na sudaru sa čovekom. I došli ste do intimnijeg trenutka, tačke. Zašto nije normalno što te zagrlio, dodirnuo ti sisu?

Ne nije mi jasan tvoj stav. Pogotovo što muškarca nazivaš svinjom, a svesno si došla na sudar sa njim. :lol:

U redu, razumem to.

Ali ti nisi dala detaljnije opis situaicje.

Podrazumeva se po tvojoj priči da si svesno bila na sudaru sa čovekom. I došli ste do intimnijeg trenutka, tačke. Zašto nije normalno što te zagrlio, dodirnuo ti sisu?

Ne nije mi jasan tvoj stav. Pogotovo što muškarca nazivaš svinjom, a svesno si došla na sudar sa njim. :lol:

Pa chuj ako ne pozvao u shetnju izveo iz drushtva to neznachi da je odma davanje sisa urachunato u shetnju

Back