DESETORO IZBODENO NOŽEM NA BIR FESTU

Od te kombinacije mi je bilo prepunjeno pola društva. I svi su se ponašali ko na sedativima. Nasmejani i srećni..... :) A ja sam pijan bauljao okolo, motreć' na žensku čeljad :lol: Tako da, nije problem u alkoholu nego u praznoj glavi punoj paranoje, a psihijatra nigde. Ako mali nije pokušao da glumi onog ludog norvežanina, ne znam šta bi moglo biti.

p.s.

tamo je bilo cirka 100.000 a od toga je znatan broj bio trešten pijan. Pa se samo ovaj našao "pametan" s nožem. Ja čak mislim da je lik bio trezan, jer je prilično spretno umakao policiji, koje je bilo ko stidnih vaši.

У праву си.
100 % сам сигуран да није кренуо да набада без разлога,по његовој перцепцији,наравно.

У праву си,суштински твој друг му није ништа скривио,али тај дечко кога је он набоо по његовој перцепцији јесте.
Е,сад,твој друг је пришао да му помогне и он се одмах окомио и на њега.
Као кад се деси туча па овај скаче за овога,онај за онога...

S tim da je klipamn tu pao s neba u tu tuču. Jer vidiš, da je on za nekoga uletao, tada bi poznavao nekog od učesnika u tuči - a tada bi ga policija našla isto veče ili sutradan. Ovako, ja sam ubeđen da niko od tih koji su se tukli pojma nema ko je bio dotični "maskirani osvetnik".... Kojem je krv udarila u glavu kad je video tuču. Gotovo sam siguran da je tako.

01. 09. 2011. 16:34h | Mondo
Uhapšen manijak sa Beer Festa

Beogradska kriminalistička policija uhapsila Ljubomira Trifunovića (1992) iz Beograda zbog osnovane sumnje da je nožem povredio devet osoba na Beer Festu, 20. avgusta.
Ljubomir Trifunović je osumnjičen za pokušaj ubistva. Ministar policije Ivica Dačić je dodao da su zbog učestvovanja u tuči koja je prethodila upotrebi noža uhapšeni i Aleksandar Radović (1990), Borislav Radović (1993) i Jovan Jeremić (1990), svi iz Beograda.
Ljubomir Trifunović je osumnjičen za pokušaj ubistva.
Uhapšenima je određeno policijsko zadržavanje i oni će sutra, uz krivičnu prijavu i dokaze, biti privedeni dežurnom istražnom sudiji višeg suda u Beogradu.
Podsetimo, 20. avgusta devetoro posetilaca Bir festa je napadnuto nožem. Prema rečima jednog od povređenih osoba oko dva sata posle ponoći izbila je opšta tuča kada su dva mladića upala u masu i bez razloga počela da tuku ljude oko sebe. U haosu koji je nastao nepoznata osoba je nožem počela da ubada ljude oko sebe.
Prema pisanju beogradskih medija pretpostavlja se da je isti napadač nastavio da se iživljava i na prolaznicima na Brankovom mostu, koje je dok su prolazili pešačkom stazom iznenada udarao pesnicom po glavi.
http://www.vesti-online.com/Vesti/Hronika/161713/Uhapsen-manijak-sa-Beer-Festa

01. 09. 2011. 16:34h | Mondo
Uhapšen manijak sa Beer Festa

Beogradska kriminalistička policija uhapsila Ljubomira Trifunovića (1992) iz Beograda zbog osnovane sumnje da je nožem povredio devet osoba na Beer Festu, 20. avgusta.
Ljubomir Trifunović je osumnjičen za pokušaj ubistva. Ministar policije Ivica Dačić je dodao da su zbog učestvovanja u tuči koja je prethodila upotrebi noža uhapšeni i Aleksandar Radović (1990), Borislav Radović (1993) i Jovan Jeremić (1990), svi iz Beograda.
Ljubomir Trifunović je osumnjičen za pokušaj ubistva.
Uhapšenima je određeno policijsko zadržavanje i oni će sutra, uz krivičnu prijavu i dokaze, biti privedeni dežurnom istražnom sudiji višeg suda u Beogradu.
Podsetimo, 20. avgusta devetoro posetilaca Bir festa je napadnuto nožem. Prema rečima jednog od povređenih osoba oko dva sata posle ponoći izbila je opšta tuča kada su dva mladića upala u masu i bez razloga počela da tuku ljude oko sebe. U haosu koji je nastao nepoznata osoba je nožem počela da ubada ljude oko sebe.
Prema pisanju beogradskih medija pretpostavlja se da je isti napadač nastavio da se iživljava i na prolaznicima na Brankovom mostu, koje je dok su prolazili pešačkom stazom iznenada udarao pesnicom po glavi.
http://www.vesti-online.com/Vesti/Hronika/161713/Uhapsen-manijak-sa-Beer-Festa

Pa kao što sam rekao, klinac napaljen na nasilje. Sad ga treba dobro odrezati zatvorskom kaznom onako za primer.

Back