Truman
Elita
- Poruka
- 23.431

Ne bi bih se bunio kada bi mi se administracija odužila nekim poklončićem.

Takođe, iskoristiću priliku da svim forumašima poželim sve najbolje u 2014. godini.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srećna nova godina I tebi,a ove godine ti zelim da postaneš moderator
srecna i tebi brate nisi toliko u problemu imas malo porukaDanas se navršava neverovatnih 10 godina od kada sam se registrovao na ovom forumu i od tada pišem konstantno što mislim da nijedan drugi forumaš nije postigao ili barem meni nije poznato. Nije mi to bio cilj, jednostavno uspostavila se neka ''hemija'' između mene i Krstarice. Ujedno, primećujem kako vreme leti i prisetim se sebe kao žutokljunca.
Takođe, iskoristiću priliku da svim forumašima poželim sve najbolje u 2014. godini.
Zabusant !srecna i tebi brate nisi toliko u problemu imas malo poruka![]()
Batali ti onda ovo, da ne bi za 20-godišnjicu se javljao sa istim napisom. Nego lepo se zaposli, oženi, sklepaj dete-dva-tri, uvali se u kredite i povremeno svrati da prisutnima nabijaš na nos kako su propali na forumu.Danas se navršava neverovatnih 10 godina od kada sam se registrovao na ovom forumu i od tada pišem konstantno što mislim da nijedan drugi forumaš nije postigao ili barem meni nije poznato. Nije mi to bio cilj, jednostavno uspostavila se neka ''hemija'' između mene i Krstarice. Ujedno, primećujem kako vreme leti i prisetim se sebe kao žutokljunca.
Batali ti onda ovo
Danas se navršava neverovatnih 10 godina od kada sam se registrovao na ovom forumu i od tada pišem konstantno što mislim da nijedan drugi forumaš nije postigao ili barem meni nije poznato. Nije mi to bio cilj, jednostavno uspostavila se neka ''hemija'' između mene i Krstarice. Ujedno, primećujem kako vreme leti i prisetim se sebe kao žutokljunca.
A, jesi li štogod vođe naučio?Danas se navršava neverovatnih 10 godina od kada sam se registrovao na ovom forumu i od tada pišem konstantno što mislim da nijedan drugi forumaš nije postigao ili barem meni nije poznato. Nije mi to bio cilj, jednostavno uspostavila se neka ''hemija'' između mene i Krstarice. Ujedno, primećujem kako vreme leti i prisetim se sebe kao žutokljunca.
Danas se navršava neverovatnih 10 godina od kada sam se registrovao na ovom forumu i od tada pišem konstantno što mislim da nijedan drugi forumaš nije postigao ili barem meni nije poznato. Nije mi to bio cilj, jednostavno uspostavila se neka ''hemija'' između mene i Krstarice. Ujedno, primećujem kako vreme leti i prisetim se sebe kao žutokljunca.
Cestitke kolegi, vreme polako ali neumitno prolazi, ali ne sekiram se, mi kao muskarci samo dobijamo....Danas se navršava neverovatnih 10 godina od kada sam se registrovao na ovom forumu i od tada pišem konstantno što mislim da nijedan drugi forumaš nije postigao ili barem meni nije poznato. Nije mi to bio cilj, jednostavno uspostavila se neka ''hemija'' između mene i Krstarice. Ujedno, primećujem kako vreme leti i prisetim se sebe kao žutokljunca.
Hvala, ali vlast me ne zanima.
Cestitke kolegi, vreme polako ali neumitno prolazi, ali ne sekiram se, mi kao muskarci samo dobijamo....
za zene naprotiv svaka godina koja prodje je katastrofa ,zato to i maskiraju i kompenzuju novogodisnjim proslavama besomucnim ljubljenjem i sljokicama...
Secam se kad su me neki momci pitali za savete i pomoc na pdf avijacija i vojska ,pa sam presao na pdf ljubav i sex koji je bio ogrezao u estrogenu polovnjacama patofnama bushotinama papucicima i manginama....e to je bio uzas
momak koji bi tamo dosao da trazi savet, mogo je da se besi
kad sam banuo i polovnjacama skresao u brk ko su ,sta su i kakve su, razotkrio ih 100% , i vaspostavio prirodnu ravnotezu ... nije bila laka ta borba nene ali pravi muskarac uvek pobedjuje uz to bilo je i pomoci od kolega koji su se prikljucili nasoj borbi, cak je i metiljavi betaLite malo okoshtao i dobio kicmu...
sad je situacija skroz drugacija vise namazane zenske lazi i manipulacije ne prolaze , ali borba za osvescivanje preostalih muskaraca i borbe za vaskoliko srpstvo i protiv krize se nastavlja.
Do pobede!
Nek ti urachunaju u peMziju, dobro bi ti doshloDanas se navršava neverovatnih 10 godina od kada sam se registrovao na ovom forumu i od tada pišem konstantno što mislim da nijedan drugi forumaš nije postigao ili barem meni nije poznato. Nije mi to bio cilj, jednostavno uspostavila se neka ''hemija'' između mene i Krstarice. Ujedno, primećujem kako vreme leti i prisetim se sebe kao žutokljunca.