Desetogodišnjica

• Začetnik teme Začetnik teme Reg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Tako gledajući, predsednik nikad ništa humano ne bi smeo da uradi da ga ne bi optužili da to radi zbog izbora.

Rekao sam vec...da bi trebalo pred svake izbore da postavljaju plocu Zoranu Djindjicu,jer osim zloupotrebe tudje nesrece nista drugo vise ne mogu da ponude!Jedino sto mogu je da ponude nove afere...
P.S.Jel vidis da sam ti dokazao kako lazes!Obicni manipulatori....

Gledala sam izjavu onog madjara skinsa,rekao je-nismo ga hteli ubiti!
"Covek" me iznervirao u momentu!Nego sta je hteo,kad su ga tukli olukom?
Devedesete su stvorile velike drustvene taloge,a te neki na ovom forumu velicaju...

Nazalost idiota je sve vise!Ali evo bas sam juce nasla Balasevicevu pesmu,koje me malo ohrabrila,nadam se da ce se neki ovde naci.......
Pesma (ne)normalnih

Granice seju lude,
bedeme medju ljude.
Na brazde srce para, ratnika zov
A u mom dzepu polovi su Sveta... cela Planeta
Gde god me uragan baci
Ljudi su meni zemljaci

Ludilo plete lazi
Besmisao kavgu trazi
Razum je negde drugde, odavno vec
Sacuvaj zrnce smisla kao sifru - jednom ce proci
i sve ce na svoje stati
da moj si, po tom` cu znati

Prizemni,nenormalni, mizerni
Sad nam o normalnosti
Drobe na sitno
Sve zagade - ma, uzecu zagrade
Od njih da se ogradim
I to pod hitno

Po tajnoj mapi hodaj
I svetu vergla dodaj
I kad se dignes, znas vec, namignes samo
A kruzic crven' nacifraj na datum - jednom ce doci
Dok cardas srcem zaplamti
Ja bicu tvoj, zapamti

HAHAHHAHHAHAA...pa vi ste zuti zaista neverovatni!
Hvataj se ti tog volana,pametniji ces biti!Vidis da ti ovo ne ide?!Toliko si postao konfuzan da sam poceo brinuti za tebe!!!Idi lepo da popijes lekic....AHAHHAHAHHAHAHAHAA

Znaci trebalo je da precutim,i da pustim tog Sabana da lupeta?!:lol::lol:
I sta Saban rece?!Nema od izbora nista?!:lol::lol:
Pre neki dan malo se slihtao romima.danas se slihtao zenama...:lol::lol:
Ne dao Bog neke vece tragedije..eto prilike Tatdicu da se politicki promovise na tudjoj nesreci!:lol:Jos malo pa ce poceti da ide po seoskim sahranama!!!:lol::lol::lol:

Aj,sad prevedi na srpski sta si hteo da kazes?!Smetaju mi romi?!Pa ti si genije...Kako si samo zakljucio?!Fantsicno!Rekao sam ja da ste vi zuti majstori za manipulaciju!!Za vas su socijalisti bili mali macici,i u prpagandi i u lopovluku!!!

Nema dogovora?!HAHAHHAAHAA...Cudno?!Znaci Tatdic je krenuo u kampanju skupjajuci poene na tudjoj nesreci,jer je samo on znao da ce ipak biti izbora,jer ih raspisuje njegov covek!Ali ne ocajavaj!Sad ce krenuti i ostali,sa kesama ,poklonima,kamerama,da po izbeglickim kolektivnim centrima maze decu po glavama,da toj sirotinji obecavaju i ovo,i ono....ne brini!:lol::lol::lol:

Nema dogovora?!HAHAHHAAHAA...Cudno?!Znaci Tatdic je krenuo u kampanju skupjajuci poene na tudjoj nesreci,jer je samo on znao da ce ipak biti izbora,jer ih raspisuje njegov covek!Ali ne ocajavaj!Sad ce krenuti i ostali,sa kesama ,poklonima,kamerama,da po izbeglickim kolektivnim centrima maze decu po glavama,da toj sirotinji obecavaju i ovo,i ono....ne brini!:lol::lol::lol:

Ne bacaj bisere....:cry:

Jel' možeš da sviraš kraj sa ovakvim diskusijama na ovoj temi. Nisam uopšte mislila na Tadića kad sam otvorila temu.

Back