deset mlađa

i mene.yebali bi sve sto ima picku, bar ovi evropski. posebno arapi, pakistanci i slicni, turaka cini mi se da ima jos i ok. a kad se napiju raspuste se i budu ko pusteni sa lanca. onda te bez pardona vacare na ulici, drkaju u javnosti i slicno. jednom je neki pakistanac u polusvesnom stanju krenula u prolazu da me vata za butinu, samo sto mi se nije nakacio na nogu, samo sam ga odgurnula iz sve snage i rekla idi kuci u svoju zemlju da vacaris tako svoju sestru i kevu ***** ti materina. da sve bude gore ili bolje, ja kompletno obucena u farmerke, cizme i koznu jaknu, znaci nisam mu cm mesa pokazala pa da se primi ko mlad majmun :eek: ogavni su :bljak:

ko o cemu baba o centimetrima i mesu :per:

ovdje forsiraju Avene.. al je skupa u pm...

ali sam i za eucerin i avene cula da su dobre..bar tako cure pricaju..da li je stvarno tako ili samo psiha radi svoje..ne znam!

nego koju kremu za lice svakodnevno koristite?

kod mene je još uvijek klinacki..:roll: nivea soft svakodnevno, parenje s kamilicom jednom sedmično+piling.. glinu nisam bas dugo koristila..

i meni je nivea nila ok do prosle zime a onda je i ona pocela da me pecka i da mi se peruta koza... da ne verujes... od tad samo hidratantni emolien koji mi smuckaju u apoteci... ne smem da parim lice zbog rozcee a piling samo neki iz domace radinosti, jogurt i kukuruzno brasno npr, ili secer i maslinovo ulje, kupovni mi ne odgovaraju, plane mi lice :(

Back