- Poruka
- 12.559
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Četrnaestog decembra navršava se 10 godina od ubistva šestoro srpskih učenika, u kafiću "Panda" u Peći, na Kosovu i Metojiji. Dejan Radenković, zamenik predsednika Odbora za Kosovo i Metohiju Skupstine Srbije, izjavio je Tanjugu da je tadašnje ubistvo golobradih srpskih mladića jedan od najvećih zločina albanskih terorista u Pokrajini. "Poražavajuće i uvredljivo, ne samo za roditelje ubijene dece već i za državu Srbiju i međunarodne strukture prisutne na Kosmetu, zvuči cinjenica da ne samo da nalogodavci i izvršitelji tog monstruoznog čina nisu otkriveni, već se od momenta povlačenja srpskih i jugoslovenskih snaga bezbednosti sa Kosova, ništa nije ni pokušalo raditi na pronalazenju i eventualnom kažnjavanju egzekutora", istakao je Radenković. On je istakao da su albanski teroristi i ekstremisti u međuvremenu porušili i uništili nadgrobne spomenike svih ubijenih mladica, a takozvane kosovske institucije do današnjeg dana nisu dozvolile da se groblje u Peći valjano uredi, odnosno da se spomenici renoviraju.
arbanasi misle da cemo zaboraviti zlocine, no to se nece nikada desiti..ali kakva smo zemlja, pitam se ima li nade za nas uopste.
Istragu je tada vodio MUPS i to veoma krvavo...Ubijene Albance iz okoline "Pande" dr. Nuradin Ceku npr.necemo spominjati zar ne? Pec je maltene sravnjen sa zemljom...O lokalnim braniocima Kosmeta drugom prilikom...
Ne, josh si ti mlada pa ne znash za jadac. To je uchinio zli metalik-roze Marsovac, placen sa tri zljuta od strane zlih, ratobornih Rusa, kako bi mi zli, ratoborni Srbi posle mogli da krivimo dobre, miroljubive Shiptare.
Dajte bre malo postovanja za tu decu sto su stradala!!
1. sta ja imam sO tim?
2. kolko treba desetljeca da prodje?
3. sto ne zovete u pomoc srpske specijalce mozda ce brze pomoci u istrazi.
pre deset godina na kosovu je bila srpska policija, ako ona nije uspela da pronadje pocinioce, i pored svih mogucih "dozvoljenih" mera u potrazi za njima, ne vidim zasto se cudite sto KPS ili UNMIK nisu uspeli resiti ovaj zlocin. e sada teorija ima raznih, ali ja ne bih o njima. to je sto se ovog slucaja tice.
ako se u sred bela dana ubije jedan premijer drzave, a ubice ostanu na slobodu, zasto je cudno ono gore navedeno.
na zalost .....
Pa... Nisu na slobodi.![]()
Alo, bre, Shipac... Mi poshtovanje za stradale imamo uvek... 'Ajde vi prestanite da ih ubijate!!! Nemoj da mi glumish ovde...
Nije on Albanac ili Kosovar... To su nazivi za normalne ljude... On je prljavi shiptarski zlochinac.A sa takvima sigurno necemo da saradjujemo.
![]()
ili prljavi srpski provokator koji upravo zeli ovu mrznju medju nama.... a moze biti i prljavi amerikanac ili....
stara prica o zaverama
Objavili su...Strašan zločin...U stilu IRE...Ne mogu da verujem da na B92 nisu objavili tu vest.Uglavnom objave vest za svaku godisnjicu pogibije nekog poturice a za ovo 10-oro dece nista.