Deset, devet....

To sam i ja napisao, one koje ne daju tokom godine tesko ce dati i za novu. One hoce da budu vidjene a takve se mogu naci u gradu svakog dana kako sede po kaficima i bez nove godine.

Zene se vode svetlicama i sjajem koje ne manjka za docek. Nekima to ne odgovara, sve te kape, petarde, svetlece zvezdice.... a drugi to nikako da shvate i prebacuju - sedis kuci i gledas fudbal??? Svasta, fudbal predstavlja trosenje devedeset minuta gledanja u ljude koji su se dogovorili jos pre pocetka utakmice koji ce tabor da pobedi.

Istina je da ces ako hoces sex, lakse naci za Novu Godinu nego tokom ostatka. Osete jednostavno usamljenost. Sve njene drugarice izlaze sa svojim momcima a ona ne..pa imas vece sanse. Ali shvatam tvoju poentu. Hoces ribu koju nisi dobio na "Nova Godina je, izvolte, evo navali", nego hoces nesto normalnije. Ali to normalno ces naci, ali ces se isfrustrirati zesce dok se ne pojavi, pa kada se i bude pojavilo sacekaces je sheban, isfrustriran, razocaran i besan. A to ti je borba sa vetrenjacama. Hebo romansu...to je za tragicne slucajeve. Cool je ako se pojavi ribica u sred bela dana, koju ces uhvatiti za ruku i odvesti na kestenje .. ali prestani da mastas hehehe. Dobices neku poput Barbare Strejsend.

Nikad nisam imao problema sa devojkama, kazem samo da se do iste moze doci tokom svih dana u godini i da se neki oslobode varavih nada da je nova godina laksa prodja za omastiti brk jer znam kako devojke funkcionisu u nasoj sredini. One ne izlaze to vece radi kresa i upoznavanja vec radi kitnjavosti.

Zabelezeni su slucajevi spajanja srodnih dusa i tokom te noci ali vise je zapocetih ljubavi drugih dana, sudbina to radi po svom mehanizmu. Veci broj ljudi na malom prostoru nije garancija iako se racionalnom mozgu cini da jeste.

Ja jesam muskarac, nisam pacenik koji se susi cele godine pa se nada da ce za novu umociti. Niti imam potrebu da sa se cmacem sa fukarama koje vidim prvi put u zivotu. Ne gledam fudbal, taj sport je latentni homoseksualizam, a ti si kako vidim u ubedjenju da si zensko.

a i po sljociama i proslavi nove godine pljujes da bi eskivirao mogucnost latentnog homosekualizma kod sebe? interesantno

Na temi "Euforicna bolest" pruzi sam tekstove lekara i psihijatara koji navode za euforicno slavlje da je u suprotnosti sa realnoscu. Kako navodis za ljude koji se drze nauke da pljuju, ocigledno je da i nisu sve daske u glavi, na stranu neobavestenost.

Back