Дерби викенд - Бразил, Аргентина, Грчка и Турска

fanstebre

Poznat
Poruka
9.957
Ево једне теме која ће најављивати велике утакмице током викенда у лигама Бразила, Аргентине, Грчке и Турске.

Јер западно-европски фудбал одавно не пратим, они су прешли игрицу и ту нема више шта да ме изненадим, све је постало монотоно и чиста комерцијала док у овим лигама увек има неког непредвиђеног лудила и на табели и на терену тако да ми највише држе пажњу. У том духу издвајам неке мечеве за викенд.

derbi vikend.jpg

Дерби Рија, међуградски дерби Рија и Сао Паола, финале аргентинског купа, грчки дерби и Истанбулски дерби.

Пре тога у среду се игра Атински дерби - АЕК и Панатинаикос.У Грчкој лиги ће бити генерално још доста дербија до краја јер им је систем такав да су у плеј-офу само најјаче екипе.

jgjj.jpg

Слепци са Арене изгледа не преносе дерби Рија и финале купа Аргентине. Спорт клуб углавном преноси турску и грчку лигу.

ПАОК шампион у Грчкој. Извукли су се за длаку у последњем мечу, висио је кикс у ваздуху али изгураше на крају.

У Турској Галатасарај све спремио да овери Фенербахче, дошли да их понижавају. Црвени кратон за Фенербахче још у првом полувремену, то је то крај....кад оно међутим....победише они 1-0 и следеће коло Галата ако изгуби остаде без титуле. Лудило. А играју против Коњаспора којем треба бод за опстанак е сад да ли ће да се договоре јер и једнима и другима одговара реми и какви су односу са њима то већ не знам али лако може да се деси да Галатасарај остане без титуле, а практично су већ били отворили витрину само да убаце пехар.

https://www.youtube.com/watch?v=cmH6BDbPbwc

Back