Da podignem dva prsta kada hocu da se obratim tebi ili ovom drugom poznavaocu psiho prilika sto je ucveljen ne znam cime? Tebi koji si, kao i on, dokazano protiv svega razmunog , a sve u cilju raspirivanja iskljucivo mrznji i provokacija? Da prosipas salve uvreda na racun Partizana, iz ciste mrznje, a da ti se na to dizu dva prsta?
Zanimljivo je da isterujes neku pravdu a sam si vise puta izlazio sa tako bolesnim porukama i uvredama protiv Partizana, da se ne zna treba li ti zaista svaku objavu pre citanja prijaviti, ili barem videti dokle se stiglo u psihozi mrznje. Kao i ovaj drugi, koji isto to misli i pise, doduse redje od tebe. Dodjete da se, kako sami kazete cesto, "ispisate" po nekome, a svi treba da vas uzimaju sa postovanjem i smatraju za objektivno. Evo, trcim.
Koliko dana posle derbija, pobede posle duze vremena, titule, odigrane druge utakmice, ti se bavis faulom u skoku, gde igrac svakako izbacuje loptu van, i gde i da nije bilo prekida, tvoj klub uopste ne bi bio ostecen ni najmanje. Jos to satro prozivas kao pomoc sudija Partizanu i "jao" sta se svira.... Sigurno je kriv Elvis sto niste pobedili sa davno obecanih 5:0. Ja sam vam prognozirao 2-3 ali i mene ste izneverili. Dzaba vas Jojic vuce za dres, Miljkovic lomi kosti, a Stanojevic izvodi najgore moguce sastave. No izgleda to i tebe muci, pa si zato u potrazi za Vuleticem, Panticem, i ne znam kime jos. Da smo docekali da ti vernije pratis Pantica nego iko pre tebe pa i on sam.