- Poruka
- 128.248
Da li je pametno?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nastavak tuče na mitingu?!Da li je pametno?
štaviše vrlo mudro,..Da li je pametno?
zasto?štaviše vrlo mudro,..
(sreski špijun iz SNS štaba)
pa sad.. mozda ne i toliko tuce jer ih dobro razdvajaju nego ce policija biti razvucenaNastavak tuče na mitingu?!
Objasniće On sve, ne brigaj,.. Tvoje je samo da slušašzasto?
I nimalo ne sumnjam da je scenario dramski.Objasniće On sve, ne brigaj,.. Tvoje je samo da slušaš
ko on? koga da slusam?Objasniće On sve, ne brigaj,.. Tvoje je samo da slušaš
mislis da je namerno tako uradjeno?I nimalo ne sumnjam da je scenario dramski.
e sad ih imam i bacim pogled kad vrtim kanale.. njima je ceo program vucicevic koji prica..kad god naletim na informer vidim njega da prica..jel on ide kuci?pa reportera sa informera.![]()
Ima dvojnike...e sad ih imam i bacim pogled kad vrtim kanale.. njima je ceo program vucicevic koji prica..kad god naletim na informer vidim njega da prica..jel on ide kuci?![]()
imam preporuku od Abdulaha Sidrana kako treba gledati TVe sad ih imam i bacim pogled kad vrtim kanale.. njima je ceo program vucicevic koji prica..kad god naletim na informer vidim njega da prica..jel on ide kuci?![]()
Ako nisi mazohista :imam preporuku od Abdulaha Sidrana kako treba gledati TV
al svi izgleda gledaju informer i gnušaju see sad ih imam i bacim pogled kad vrtim kanale.. njima je ceo program vucicevic koji prica..kad god naletim na informer vidim njega da prica..jel on ide kuci?![]()