jao, kada nesto napises, procitas li ti jos jednom to isto da vidis ima li nekog smisla slucajno?????
koje repere??? koje pijane repere??? ko se izvinjavao??? koju ekipu???
per idi i umri...ucini nam uslugu
I jos jedna stvar.
ako niste primetili, cim se na forumu pojavi neko razmisljanje koje je normalno u rl-u, svi se okrenu da ga pljuju, zasto je to tako?
i jos jedna stvar, zasto ljudi na forumu ili netu, nebitno, glume neka muda, tipa mikija npr., zato sto na forumu ne vide svog sagovornika, pa miki da tako sa nekim prica u rl, ovaj bi mu polomio sve kosti...
(miki ti si samo primer xD prvi si mi pao na pamet jer si najdrcnije mudo ovde na pdf-u xD)

Nema normalnih razmisljanja u rl-u i ovako, ti si lik pogubljen, net je rl i rl je net, jedan je drugog sastavni deo, stvari su povezane, razmisljanja su ista

E sad slazem se da na netu mozes da nadjes na totalne licimure

aliiiiii to je retko brate, net je mesto gde nema fizickog kontakta sto znaci da je strah za iznosenje misljenja slabica znatno umanjen, znaci mesto gde mozes da cujes sva misljanja, za razliku od recimo javnih mesta

gde ne mozes da cujes sta svako misli nego samo ono sto je dominantno

Pa pazi, ti ne zivis u nekom pravom svetu ti kao i ja kao i svi ostali tinejdzeri mi zivimo u veoma ogranicenom krugu tinejdzera gde preovladavaju neka iskrivljena zivotna pravila, tinejdzerska zivotna pravila i norme

Cim izadjes iz tog doba i mama i tata te ostave i budes sam sa sobom.. stvari se menjaju sad tako meni pricaju, ne znam ja

A ti brate sa tom tvojom izlizanom pricom bez sadrzine....na netu su foliranti, na netu su klosari, kao nisu obicni ljudi...

....k u r a c .....

To meni smrdi na frustraciju.... Ne cekaj, pazi ovako,....sad cu da ti bolje objasnim...
Znaci ti imas neku sad svoju ekipicu, s kojom provodis dosta vremena i koja ti pase ono razumes

Znaci, vi se slazete, solidirasete se i sve to i oni su ti kao centar univerzuma...sad vi se krecete na adekvatna mesta i upoznajete ljude slicne i vama i sve to stoji...medjutim sta ovo stvara??? ovo stvara pogresnu misao da je tvoja ekipica i ljude koje srecete ceo svet i da ono sto oni misle to je univerzalna istina

kapiras

Eeeee, a internet je mesto gde ces naci totalnu diverziju paaaa to ce izazvati u tebi osecak neskladnosti

frustraciju...kako to da sad ima ljudi sa drugacijem misljenje i sve to....ta frustracija koju ne umes da prepoznas te forisira da stvaras ove teorije zavere kao ljudi nose maske i u rl razmisljaju drugacije

To je zato jer je tvoj drustveni krug veoma homogen

Primecujes kako se ljudi menjaju kada stare...

E na to ja mislim da je tvoj problem...
E sad, to sto ima licimura

tojest onih koji zastupaju tudje misljenje i stavove to je druga stvar ali takvih mozes lako raspoznasti brate cini mi se malo ih je