Mitternachtsträumer
Veoma poznat
- Poruka
- 12.064
Jos nisi odgovorio na moj odgovor o izdajniku dodiku. O tvojoj beskrajnoj gluposti mogu i knjige da se napisu. Kako je dodik se nakrao i izdajnik, pa nije ni cudo sto ga ti i smrdokrati volite.
Ja sam ti rekao da za Dodika nisam glasao radi referenduma. Ti kažeš Srbi su bojkotovali izbore, a mašeš mi peticijom koju je potrisalo samo 50 000 ljudi. A gde je ostatak Srba?
Svako ko misli da je referendum moguć ne poznaje politiku ni život. Ja ne želim da mi čitav život prođe u nekakvoj borbi, hoću da mi deca rastu u miru koji ja, radi raznoraznih budala i usijanih glava, kao što si i ti, nisam imao. Za to mi treba jaka Srpska, koja sutra, uz pametnu politiku, treba da postane federalna jedinica sa većom autonomijom. Takva idiotska priča koju ti ovde prosipaš može samo da dovede do jače centralizacije i diktature nad Srbima. Bez obzira koliko ti smatrao da smo mi nadmoćan i nebeski narod - mi ne možemo protiv svih.
O Dodikovom poštenju sam govorio na drugoj temi, ne verujem u njegovu naivnost i poštenje, jer nisam glup, ali verujem da je svoje sposobnosti stavio u službu naroda i ne uvlači se nikome.
Nisi shvatio dosadašnje postove, verovatno nećeš ni ovaj, a meni te je više pun organ. Stoga od sada smatraj da tvoje idiotizme ne čitam.
Laku noć i srećno ti u životu sa takvim mozgom...