Deputat Dume Kurjanovič odrzao lekciju vlajcaku

Jos nisi odgovorio na moj odgovor o izdajniku dodiku. O tvojoj beskrajnoj gluposti mogu i knjige da se napisu. Kako je dodik se nakrao i izdajnik, pa nije ni cudo sto ga ti i smrdokrati volite.

Ja sam ti rekao da za Dodika nisam glasao radi referenduma. Ti kažeš Srbi su bojkotovali izbore, a mašeš mi peticijom koju je potrisalo samo 50 000 ljudi. A gde je ostatak Srba?
Svako ko misli da je referendum moguć ne poznaje politiku ni život. Ja ne želim da mi čitav život prođe u nekakvoj borbi, hoću da mi deca rastu u miru koji ja, radi raznoraznih budala i usijanih glava, kao što si i ti, nisam imao. Za to mi treba jaka Srpska, koja sutra, uz pametnu politiku, treba da postane federalna jedinica sa većom autonomijom. Takva idiotska priča koju ti ovde prosipaš može samo da dovede do jače centralizacije i diktature nad Srbima. Bez obzira koliko ti smatrao da smo mi nadmoćan i nebeski narod - mi ne možemo protiv svih.
O Dodikovom poštenju sam govorio na drugoj temi, ne verujem u njegovu naivnost i poštenje, jer nisam glup, ali verujem da je svoje sposobnosti stavio u službu naroda i ne uvlači se nikome.
Nisi shvatio dosadašnje postove, verovatno nećeš ni ovaj, a meni te je više pun organ. Stoga od sada smatraj da tvoje idiotizme ne čitam.

Laku noć i srećno ti u životu sa takvim mozgom...

Ja sam ti rekao da za Dodika nisam glasao radi referenduma. Ti kažeš Srbi su bojkotovali izbore, a mašeš mi peticijom koju je potrisalo samo 50 000 ljudi. A gde je ostatak Srba?
Svako ko misli da je referendum moguć ne poznaje politiku ni život. Ja ne želim da mi čitav život prođe u nekakvoj borbi, hoću da mi deca rastu u miru koji ja, radi raznoraznih budala i usijanih glava, kao što si i ti, nisam imao. Za to mi treba jaka Srpska, koja sutra, uz pametnu politiku, treba da postane federalna jedinica sa većom autonomijom. Takva idiotska priča koju ti ovde prosipaš može samo da dovede do jače centralizacije i diktature nad Srbima. Bez obzira koliko ti smatrao da smo mi nadmoćan i nebeski narod - mi ne možemo protiv svih.
O Dodikovom poštenju sam govorio na drugoj temi, ne verujem u njegovu naivnost i poštenje, jer nisam glup, ali verujem da je svoje sposobnosti stavio u službu naroda i ne uvlači se nikome.
Nisi shvatio dosadašnje postove, verovatno nećeš ni ovaj, a meni te je više pun organ. Stoga od sada smatraj da tvoje idiotizme ne čitam.

Laku noć i srećno ti u životu sa takvim mozgom...

Da su nam na celu drzave bili takvi kao ti, danas ne bi nijedan Srbin ostao ziv u BiH. To sto ti neces da odgovoris na moja pitanja, pokazuje kakav si ti. Kad bi hteo da se boris? Kao neces sad, pazi deca, pazi majke ti. A kad bi ti hteo da se boris za Srbe? Sigurno nikad. Proveo si rat kao dezerter i sad piskaras iz austrije. dodik u sluzbi Srpskog naroda:lol:.

Da su nam na celu drzave bili takvi kao ti, danas ne bi nijedan Srbin ostao ziv u BiH. To sto ti neces da odgovoris na moja pitanja, pokazuje kakav si ti. Kad bi hteo da se boris? Kao neces sad, pazi deca, pazi majke ti. A kad bi ti hteo da se boris za Srbe? Sigurno nikad. Proveo si rat kao dezerter i sad piskaras iz austrije. dodik u sluzbi Srpskog naroda:lol:.

Pa dobri čoveče meni je sad 21 godina :lol:

Idi spavaj...

Da su nam na celu drzave bili takvi kao ti, danas ne bi nijedan Srbin ostao ziv u BiH. To sto ti neces da odgovoris na moja pitanja, pokazuje kakav si ti. Kad bi hteo da se boris? Kao neces sad, pazi deca, pazi majke ti. A kad bi ti hteo da se boris za Srbe? Sigurno nikad. Proveo si rat kao dezerter i sad piskaras iz austrije. dodik u sluzbi Srpskog naroda.

okati.......kazi ti nama, jesi li, mozda , daleko bilo, ranjen u predelu glave, u tim vojevanjima??
Mislim da bi to, prijatelju mnogo toga razjasnilo.....

Pa dobri čoveče meni je sad 21 godina :lol:

Idi spavaj...

Ma da si tad imao 21 kad je poceo rat bio bi sigurno dezerter. Tvoje glupo razmisljanje, imas decu sad pa kao neces sad, pa kad odrastu, imaces izgovor znas hoces da uzivas, pa nije tad bas vreme da se ratuje za Srpstvo. Ne bi ti nikad ni branio Srbe. Hvala ti Boze kad nam takvi kao ti nisu vodili Vojsku Republike Srpske. Kao Srpske usijana glave su pocele rat. Alija, Tudjman oni su demokratski izabrani jel, pa trebali smo mi Srbi da radimo sto zapad kaze. Da im damo glave da se zadovolje.

Ma ovaj DeteSunca je ocigledno muja, cuj on bi da Srpska bude "federalna jedinica Bosne sa sto vecom autonomijom". Fuj.

Bolje je biti muja nego idiot! Probudite se, odrastite. Ma koliko bih voleo da se Srpska odvoji iz BiH to se ne može desiti, a to ima najmanje veze sa mnom koji piskaram na ovoj prokletoj temi!

Kako pametnjakovići mislite da ćete da dobijete nezavisnost?
Referendumom?
Naivci!

Ne znam koi ste **** mene našli sa salećete, jer ako iko voli Srpsku na ovom forumu to sam ja, ali vama je bitno pljuvanje.

А овај "коментар" је до јаја......:roll::roll::roll:
Ти изгледа подржаваш напоре Лајчака ДА УКИНЕ РС ???????:twisted::twisted::twisted:

Ne vidim apsolutno nikakvu paralelu između Ironovog komentara i tvog zaključka.

Radikali su izduvali u Srpskoj, hvala Bogu! Ako me moja sreća zbog toga čini izdajnikom, slobodno me proglasite Vikdunom Kvislingom.

Back