Depresija posle raskida

kezmancu

Početnik
Poruka
40
Kako se vi borite sa tim, ko je u situaciji kao i ja...moj problem je sto, sam izasao iz 4godisnje veze,imam 29 godina, vreme mi polako prolazi, najlepse godine su mi prosle sa 2 nesrecne ljubavi, obe su me isfolirale samo tako i na kraju sutnule kao krpu, iz drustva svi vec imaju zenu i decu,sredjen zivot, tako da ja sad nemam s kim ni da izadjem, jednom u 2 nedelje odem s nekim na kafu na kratko i to je to, vezbao u teretani nadajuci se da ce to da mi pomogne,ali ne, i to sam batalio, nemam volje ni za cim, cak sam i dobio nekoliko odbijanja od devojaka koje sam muvao, iako znam da sam im se svidjao pre, sto me je jos vise dotuklo, imam samo caleta kuci, s kojim nisam u dobrim odnosima , tako da nemam sa kim ni da popricam o svojim problemima,niti imam ko da mi pomogne....

U slicnoj smo situaciji.

- - - - - - - - - -

Resenje moze da bude u radu i hobijima. Na primer radis regularan posao i honorarni pored.

- - - - - - - - - -

Potrebno je vreme da prodje da istekne otrov ako si je bas voleo. Ako nisi brzo prodje ta ucmalost.

Kako se vi borite sa tim, ko je u situaciji kao i ja...moj problem je sto, sam izasao iz 4godisnje veze,imam 29 godina, vreme mi polako prolazi, najlepse godine su mi prosle sa 2 nesrecne ljubavi, obe su me isfolirale samo tako i na kraju sutnule kao krpu, iz drustva svi vec imaju zenu i decu,sredjen zivot, tako da ja sad nemam s kim ni da izadjem, jednom u 2 nedelje odem s nekim na kafu na kratko i to je to, vezbao u teretani nadajuci se da ce to da mi pomogne,ali ne, i to sam batalio, nemam volje ni za cim, cak sam i dobio nekoliko odbijanja od devojaka koje sam muvao, iako znam da sam im se svidjao pre, sto me je jos vise dotuklo, imam samo caleta kuci, s kojim nisam u dobrim odnosima , tako da nemam sa kim ni da popricam o svojim problemima,niti imam ko da mi pomogne....
sta to vreme polako prolazi pa moz do 40te da nadjes ribu od 30 i da joj napravis bebu..ja kapiram da si zensko al i kod njih kriticno postaje tek tu posle 35te...

Nemoj da se zatvaraš u svoj mali svet. Lako je reči ali ipak je to najgore što možeš da uradiš.
Pusti teretanu, većina ide ne zbog sebe već zbog bildovanja do besvesti zbog žena.
Preporučujem ti trčanje, sam sa sobom, zbog sebe, doživećeš potpuni preporod, baš psihički, dobitak na fizičkom planu je samo plus više.
Nemaš sto godina, potpuno je suludo da tako razmišljaš kao da je sve gotovo. Sad si utučen i očajan a to se oseća i to osete i te žene koje te odbijaju.
Staro je pravilo, kad te je baš briga postaneš privlačan.

Pa da ali nije fora samo napraviti porodicu sa bilo kim,ipak trebas predhodno da budes neko vreme s tom osobom, i prozivis nesto, kad kazem vreme polako prolazi, mislim na to da imam 29. i da je potrebno neko vreme da izadjem iz ove situacije pa da udjem u neku vezu, koja mozda i ne bude uspesna, eto opet bacio par godina.... :]

- - - - - - - - - -

Pa zaposlen sam,radim solidan posao, ali vec su svi primetili kako ne obavljam posao kao pre, da nisam vise isti, da sam pogubljen, cak mi i prete kaznjavanjima nekim jer sam poceo da pravim neke greske, najvise bi voleo da ne radim i da cekam da prodje neko vreme , ali onda nebi imao ni dinara, tako da ne znam ni ja sam vise

pa sta to je zivot da nisi probao mozda bi ceo zivot zalio..msm sta procice te za godinu dana max i imas jos vremena da bar jednom pogresis sa dugom vezom...pa onda pauza pa se onda jedi kako nema vremena..
sto se mene tice ja imam 26 tj ajd 27 u aprilu i vodim se pricom sta bude bice...ako ne nadjem nekog sad nacicu kasnije..nekako midrza ta opcija nego da se silim da bi se uklopila u drusvene norme...ako dodje veza sad dosla je ako dosje kasnijedocice..

Pa da ali nije fora samo napraviti porodicu sa bilo kim,ipak trebas predhodno da budes neko vreme s tom osobom, i prozivis nesto, kad kazem vreme polako prolazi, mislim na to da imam 29. i da je potrebno neko vreme da izadjem iz ove situacije pa da udjem u neku vezu, koja mozda i ne bude uspesna, eto opet bacio par godina.... :]

- - - - - - - - - -

Pa zaposlen sam,radim solidan posao, ali vec su svi primetili kako ne obavljam posao kao pre, da nisam vise isti, da sam pogubljen, cak mi i prete kaznjavanjima nekim jer sam poceo da pravim neke greske, najvise bi voleo da ne radim i da cekam da prodje neko vreme , ali onda nebi imao ni dinara, tako da ne znam ni ja sam vise

Ja sam poceo na svaku vezu da gledam kao neuspesnu od samog starta. Ljubavisanje je jedan bonus u zivotu, nikako najvaznija stvar.:nono3: Teraj dok moze, kad pukne cao.:bye:
Znas, zasto tako gledam? Zato sto ljudi dosta postanu destruktivni i samodestruktivni zbog ljubavi itd.

Pravljenje porodice je jako odgovoran i tezak potez. Zamisli dobijes otkaz ne daj Boze, a imas decu kuci. To moras dobro da razmislis i pametno da odaberes S KIM.

Danas je klasika da zena ostavi muza cak iako imaju decu, ako doticni izgubi posao.

Ja sam poceo na svaku vezu da gledam kao neuspesnu od samog starta. Ljubavisanje je jedan bonus u zivotu, nikako najvaznija stvar.:nono3: Teraj dok moze, kad pukne cao.:bye:
Znas, zasto tako gledam? Zato sto ljudi dosta postanu destruktivni i samodestruktivni zbog ljubavi itd.

Pravljenje porodice je jako odgovoran i tezak potez. Zamisli dobijes otkaz ne daj Boze, a imas decu kuci. To moras dobro da razmislis i pametno da odaberes S KIM.

Danas je klasika da zena ostavi muza cak iako imaju decu, ako doticni izgubi posao.

dobro je nisam jedina koja tako gleda :lol:

- - - - - - - - - -

pa ako ti je toliko lose da psihicko stanje utice na posao mozda je vreme da odes kod psihologa da se ispiricas da ti da neke smernice..

jbt sto si ti pozitivna osoba..ajd da kazes uvek racunam da moze da uspe koliko i propadne al sistem to je propast od pocetka mi je malo porazavajuci..
inace ljubav i porodica su vecini potrebni kao dopuna za zdrav zivot i jesu skoro pa najvazniji..redji su ljudi koji mogu totalno sami i zadovoljni biti..

brate nemoj sport da batalis klin se klinkom izbija

dokle planirate da tako gledate? ne kapiram kako udjes u vezu koju si ocenio kao neuspesnu na startu, kako se ponasas ti u toj vezi? koliko dugo ostanes tako u vezi, i kako je moguce da i pored takvog razmisljanja se ne vezes >?

nemam nikakvu nadu
merim vagam eto tako
danas su vecina lazovi i manipulatori
da se skroz dajem ne pada mi na pamet
sve po zasluzi u svakom slucaju
ako nista naucila sam da to mora tako

- - - - - - - - - -

Ti i ja imamo previse toga zajednickog Lijo.:rumenko:

aha :lol:

dokle planirate da tako gledate? ne kapiram kako udjes u vezu koju si ocenio kao neuspesnu na startu, kako se ponasas ti u toj vezi? koliko dugo ostanes tako u vezi, i kako je moguce da i pored takvog razmisljanja se ne vezes >?

pusti ga lupeta..to je uglavnom onaj sistem razocaranosti u ljubav pa kad nalete na neku i zaljube se do usiju oevaju totalno dr pricu...nego ti ako unistavas posao..
1.pravac psiholog...ozbiljno ti pricam
2.ako imas negativne energije puno idi u teretanu trci itd..
3.i nemoj se nikad siliti i pusti sta prica okolina...

- - - - - - - - - -

najgore zivotne greske i losi brakovi su proizasli iz veza onih koji su zajedno iz komoditeta i jer im je "doslo vreme" da se vencaju..

Zauvek. Postanes govedo koje brine samo o sebi. Prema drugima posteno, ali nikad samodestruktivno.
Vezes se naravno, i ja sam se vezao, ali sebi sam uvek prvi JA. Egocentricnost, nikakva potraga za ljubavima.

Pocni malo da razmisljas kao te devojke sto su te ostavile. Svrati na pdf Muskarci nekad. Tamo se dosta pise o ovome. O tome da fini muskarci precesto zene stavljaju ispred sebe i zavrse u jadima.
Kritikuju se MZ odnosi na konstruktivan nacin.

- - - - - - - - - -

P.S. Nemoj da slusas CicaMacu.:lol: Moras izbaciti papucarsko vaspitanje iz sebe ako jesi papucar.

Znas li koliko ima brakova gde zene trose platu samo na sebe, kupuju garderobu i cizme od 400 evra od svoje plate, a muskarci sa svojom platom izdrzavaju porodicu?:roll:

Jako je bitno da spoznas sve lose papucarske sklonosti u sebi ako hoces da prevazidjes tu nesrecu.:lol:

Zauvek. Postanes govedo koje brine samo o sebi. Prema drugima posteno, ali nikad samodestruktivno.
Vezes se naravno, i ja sam se vezao, ali sebi sam uvek prvi JA. Egocentricnost, nikakva potraga za ljubavima.

Pocni malo da razmisljas kao te devojke sto su te ostavile. Svrati na pdf Muskarci nekad. Tamo se dosta pise o ovome. O tome da fini muskarci precesto zene stavljaju ispred sebe i zavrse u jadima.
Kritikuju se MZ odnosi na konstruktivan nacin.

- - - - - - - - - -

P.S. Nemoj da slusas CicaMacu.:lol: Moras izbaciti papucarsko vaspitanje iz sebe ako jesi papucar.

Znas li koliko ima brakova gde zene trose platu samo na sebe, kupuju garderobu i cizme od 400 evra od svoje plate, a muskarci sa svojom platom izdrzavaju porodicu?:roll:

Jako je bitno da spoznas sve lose papucarske sklonosti u sebi ako hoces da prevazidjes tu nesrecu.:lol:

auuuuuuu auuuuuu cek da dodjem sebi pa cu da komentarisem:lol:

Većina muškaraca se i ženi nakon tridesete.
Ne moraš da budeš 2,3,5 godina u vezi sa nekim da bi se oženio.
Imao si dosta iskustva i trebalo bi da izađeš iz toga još jači.
Veliki broj osoba do tridesete nije imalo nijednu vezu.

Back