Depresija i zasto je ne treba leciti

2460195_Rob-Bodman-Contract_DTRB-Hawking-05-The-Future-of-Theoretical-Physics-and-Cosmology_trans_NvBQzQNjv4BqGhFGD3OcMvc3EVqNhTDH_4U_UU4XhMUcW9iZtcJbvSs.jpg

• Podržavam
Reactions: DUH
Treba je leciti, svakako nemas sta da izgubis, a mogucnost samoubistva ti svakako ostaje kao poslednja opcija. Pre nego sto to odlucis, treba pokusati sve sto mozes u sustini. Perspektiva smrti deluje utesno, ali bas iz tog razloga nema potrebe da se u istu zuri.
Ne treba je leciti

Ja sam izlecena, ali lose uspomene bole i neizdrzive su, a ne mogu se zaborave

Nikada ne znas kada ce te neko ili nesto podsetiti...

Sta bi dala da sada mogu da se isplacem kao sto sam nekada mogla pre lekova...

Ne treba je leciti

Ja sam izlecena, ali lose uspomene bole i neizdrzive su, a ne mogu se zaborave

Nikada ne znas kada ce te neko ili nesto podsetiti...

Sta bi dala da sada mogu da se isplacem kao sto sam nekada mogla pre lekova...

Moje misljenje je da ne treba da se rokas jer te smrt svakako ceka. Perspektiva smrti kao neminovnosti, ali bas zbog joj ne treba hrliti, svakako nam svima sleduje. Ona ustvari treba da ti da razlog za zivot.

Moje misljenje je da ne treba da se rokas jer te smrt svakako ceka. Perspektiva smrti kao neminovnosti, ali bas zbog joj ne treba hrliti, svakako nas sve ceka. Ona ustvari treba da ti da razlog za zivot.
Slažem se, mogućnost samoubistva kao jedne od opcija treba da te uveseljava ko mene. Prosto kad te smlati mrak samoj sebi kažeš : pa šta, uvek mogu da se ubijem.
I ideš u nove pobede kao da ćeš sutra umreti, što svakako sve olakšava.

Slažem se, mogućnost samoubistva kao jedne od opcija treba da te uveseljava ko mene. Prosto kad te smlati mrak samoj sebi kažeš : pa šta, uvek mogu da se ubijem.
I ideš u nove pobede kao da ćeš sutra umreti, što svakako sve olakšava.

Spuca me nocas neka aritmijetina u 4 ujutru i kao uplasim se, i kazem sebi "vtf, sta se koji k plasis kad ces svakako da riknes makar i za 50 godina" i vratim se spokojan na spavanje.

Back