depilacija...

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
lepo vreme, žega, dlačke počinju da smetaju, usparavanja, opruđivanja...misim...ništa novo...a i tema ovakvog naslova bila...

...al ne...ovde nije reč o depilaciji venerinog brega ili ispod mišica, ili nogu...to je danas standardna procedura...i nije to ništa zanimljivo...

...ovde je reč o depilaciji nekih drugih detalja...

Da li depilirate nausnice (a.k.a brkovi), ruke, stomak...ili neki drugi - nestandardni po pitanju depilacije - deo tela...?

U, tu sam ubola lutriju, nemam dlake cak ni po butinama, po rukama imam nesto malo, nevidljivih, al znam da drugarica, crnka inace, depilira ruke i meni ono ne deluje naivno uopste, msm da boli mnogo vise nego noge il prepone. A i ona stegne zube kad god treba da joj povuku traku. Jos vodi drustvo sa sobom, ne sme sama, ko ja kad idem kod zubara.

pa rastu mi neke odvratne dlake inace sam svetla pa butine nisam morala... ali po trupu rastu i to na donjem stomaku... ali sad mi nije bitno... verovatno cu ta cudovista nekako skloniti... verovatno kremom ako bude moralo ne bi smelo da se cupa

nemam bas one spanske brkove ali bilo je nesto i za to sam isla na depilaciju... topli vosak ja sam tako i obrve nekada, odem da mi to tamo malo srede sama nisam kapirala nikako.. nije ispadalo nesto tada ali budu kao urednije...
a obrve su mi retke sada? i tako sad opadaju... ono pravim se da ni nemam telo tkao mi je najbolje... imam problema sa svim tim dlakama ali kao eto
uglavnom za sad koristim kremu neku slovenacku zuto-zelenu i mislim da je ok, vise od nedelju je trajala, nemam pojma... ok stanje... mada ne insistiram da bude savrseno

e al kapiram da dosta zena radi isto i zimi i leti? ili se vreme promenilo pa samo ovako leti malo jace : ))

Poslednja izmena:
bas me zanima koliko zene cesto nausnice rade i to one zene koje nisu bas upadljivo brkate? to se obicno vidi pod odredjenim uglom svetlom... ili mozda smeta za sminkanje... jer nekad se uopste ne vidi a onda kad se vidi prepadnes se
a meni raste i brada mislim idem sad po pivo. a posle cu da citam politiku.
salim se ono meshaju mi se polovi interesantno :)

ma to su im mozda nesto prsli hormoni od ko zna cega, bilo je u jednom dr hausu... neka mala deca sa tatom pa su odlepila hormonski... ne znam koja sezona
ja cu te prepone ako moram... eh moram valjda jednom

Auh,ja imam srece sa tim dlakama, imam ih bash malo, shto je chudno, jer sam crnka prirodno...
Tako da ruke, stomak, ledja (?!?!!! :lol:) i slichno nemam potrebu kasapiti :)
Jedino nausnice, ali nisu jake, ne izgledam brkato nikad XD

:lol:

...smajlo je za koleginicu koja još uvijek živi u 70tim...a ne tebi...

Pa nema tu nista cudno. Ljudi se po shvatanjima lepote i privlacnosti obicno "zaglave" u dobu svoje mladosti.
I muskarci i zene.

Tu ne racunam one starkelje sto vole devojke od dvadeset i matore zene koje jure piletinu.
U tim slucajevima, koliko god bilo zakonski dozvoljeno, ipak nesto nije kako treba.

@tema

Stto se depilacije tice, samo noge i to samo ponekad, mrzim cerupanje, zileti su zakon.

A sto se tice muskadije, rekoh ja na onoj drugoj temi...danas su petli cudni, svaka im dlaka smeta :confused:

Back