Depilacija

to nije moja logika,nego je tako,pitaj svog ginekologa,pa ce ti lepo objasniti...btw,medicinski sam radnik i student biologije,pa sam upoznata sa tim stvarima,jer sam o njima i ucila...z:lol:
...i da jos nesto,ja sam napisala da se depiliram,i to sve,sve!..Samo sam napisala da nisi u pravu kad kazes da je higijenski vise nego prirodno jer nije...Pa da ne budes u zabludi...
bravo! naravno da nije prorodnije i nema veze s higijenom ako s redovno tuširaš/kupaš

Ja sam zena sa juga..:lol: dlake su jake i tamne, koza osetljiva...i nema sanse sa odradim full brazilku...kao prvo, ne svidja mi se - uredne dlacice tamo dole su seksi i zenstvene, kao drugo umrla bih od bola, bez obzira sto imam visok prag istog...u obzir dolazi samo delomicno uklanjanje, shishanje, friziranje sta god....:lol:

Ne bi umrla od bola...nije da ne boli ali su sekunde u pitanju.Osim toga rezultat je vazan.E sad ako ne volis druga je stvar.Ja godinama skidam sve, ali koren mi ne slabi u tom delu.Vise ne mogu ni da zamislim drugacije.Stvar navike i sta kome vise prija.;)

ne znam da li korjen uopste ikome "slabi", obicno se dlake samo vrata na onu normalu koju su imale prije brijaca
Na nogama i rukama su mi se dlake jako proredile jer se 17 godina tacno depiliram.I koren je znatno slabiji nego sto je bio ranije.Na intimnim delovima takodje su se proredile vrlo ali koren je i dalje uzasno jak..To je moje iskustvo,a brijac nisam uzela u ruke od 16te godine..

Back