mini_me
Iskusan
- Poruka
- 6.119
verovatno je bezbolno ako pre toga zgutas nesto za smirenje i nalijes se litrom radzeglavu dajem da nista neces ni osetiti...
![]()
Pretpostavljam...To sam rekla da cu da uradim pred porodjaj...pa kom obojci kom opanci

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
verovatno je bezbolno ako pre toga zgutas nesto za smirenje i nalijes se litrom radzeglavu dajem da nista neces ni osetiti...
![]()
bravo! naravno da nije prorodnije i nema veze s higijenom ako s redovno tuširaš/kupašto nije moja logika,nego je tako,pitaj svog ginekologa,pa ce ti lepo objasniti...btw,medicinski sam radnik i student biologije,pa sam upoznata sa tim stvarima,jer sam o njima i ucila...
...i da jos nesto,ja sam napisala da se depiliram,i to sve,sve!..Samo sam napisala da nisi u pravu kad kazes da je higijenski vise nego prirodno jer nije...Pa da ne budes u zabludi...
Na nogama i rukama su mi se dlake jako proredile jer se 17 godina tacno depiliram.I koren je znatno slabiji nego sto je bio ranije.Na intimnim delovima takodje su se proredile vrlo ali koren je i dalje uzasno jak..To je moje iskustvo,a brijac nisam uzela u ruke od 16te godine..ne znam da li korjen uopste ikome "slabi", obicno se dlake samo vrata na onu normalu koju su imale prije brijaca