Depilacija

Sojka ptica

Elita
VIP
Poruka
24.776
Koliko vama traje taj period izmedju dve depilacije? Preporucuje se da je najbolje praviti pauzu oko mesec dana ali kako se snalazite izmedju dve depilacije? Bezveze je onaj period kad nije ni za depiliranje a nije ni da se ne primecuje.

Чим осетим длаке, депилатор у струју и крај. Не знам колико времена прође, а овај Браун лови и кад су ситније.

Imam Braun stariji model, mozda vreme da kupim nestp novije. Preporuka?
Уф, мој је двадесетогодишњак и ради као нов. Још га и ћерка малтретира.
Од епилације смо одустале. За те паре опет брзо израсту.

Preporuka za šećernu pastu. Osim što izdepilira i izvuče urasle dlačice, takodje uradi piling kože. A i duže traje
Јао, подсети ме средње школе и депилације шећером у кућној варијанти...другарица и ја...улепиле смо целу кућу и себе, али длаке су морале код професионалца :rotf:

Јао, подсети ме средње школе и депилације шећером у кућној варијанти...другарица и ја...улепиле смо целу кућу и себе, али длаке су морале код професионалца :rotf:
A, ne sama...kožu skinem dlake ostanu :dash:
Samo profesionalac za ovo

Ja to trakom skinem sto se moze skinuti, a ranije sam depilatorom. Odavno ga ne koristim. Negde mi se zaturio.
Postoji li nesto efikasnije. Jel probao neko epilacijom?
Imam depilator ali mi je smaranje. Ovako odem i taman se ispričam sa kozmetičarkom, a i ona može ono što ja ne mogu. :mrgreen:

Epilaciju nisam ali planiram ćerku da pošaljem posle leta, sada je kasno.

Imam depilator ali mi je smaranje. Ovako odem i taman se ispričam sa kozmetičarkom, a i ona može ono što ja ne mogu. :mrgreen:

Epilaciju nisam ali planiram ćerku da pošaljem posle leta, sada je kasno.
Ma to meni sluzilo za taj period izmedju, ali zbog uradtanja sam ga batalila i presla na trakice. Ja odem kod kozmeticarke ali me vrati, kaze dodji za dve nedelje.
Salon je ok jednom mesecno, samo je taj period izmedjju problematican.

Koliko vama traje taj period izmedju dve depilacije? Preporucuje se da je najbolje praviti pauzu oko mesec dana ali kako se snalazite izmedju dve depilacije? Bezveze je onaj period kad nije ni za depiliranje a nije ni da se ne primecuje.
I ja kao i Mina koristim epilator. Prvo sam imala Braun, pa Philips Satinelle Ice Premium (sa onim delom koji se stavlja u zamrzivac ili frizider, pa imas hladjenje, tako manje boli), a sada opet imam Braun. I taj Philips. Ali je star.
Mene vise ni ne boli, navikla sam se, za 10 minuta aparaticem pretecim preko nogu i vec sam gotova. Hvata i bas kratke dlacice.
Ali ja nemam puno dlacica. Proredile su mi se od kako koristim…elektricni čerupač pilica. :D Bar 10 godina.

I ja kao i Mina koristim epilator. Prvo sam imala Braun, pa Philips Satinelle Ice Premium (sa onim delom koji se stavlja u zamrzivac ili frizider, pa imas hladjenje, tako manje boli), a sada opet imam Braun. I taj Philips. Ali je star.
Mene vise ni ne boli, navikla sam se, za 10 minuta aparaticem pretecim preko nogu i vec sam gotova. Hvata i bas kratke dlacice.
Ali ja nemam puno dlacica. Proredile su mi se od kako koristim…elektricni čerupač pilica. :D Bar 10 godina.
Ма да, прореди их и лакше се чупају временом. Ни не осећам више.

2- 3 nedelje max. Imam kući električni Braun depilator , uvežbana sam. Ako je frka , brijač u ruke tako da sam glatka non stop.Mrzim salone, mrzim zakazivanja. Epilator nisam probala, možda planiram.

Imam sve moguće. Vosak,šećernu pastu,epilator ali ipak najradije odem bar 2 puta godišnje da mi neko to uradi šećernom pastom. Brijač ni slučajno. Odmah podivljaju dlake. Nisam ga osim za pazuh koristila najmanje 20 godina. Epilatorom kad radim više me ne boli ništa ,ali zna poneka dlaka da uraste pa odem na depilaciju šećernom pastom. Vosak ne volim.
Baš sam ovih dana planirala da probam sama napraviti pastu,ako ima neko recept neka nam napise.

Back